Dom&House godna polecenia! (1) Z pomocą Dom&House i nieocenionej skuteczności p. Uli Kempskiej udało się... Iwona D. Najlepsza agencja nieruchomości (1) Polecam DOM & HOUSE każdemu, komu zależy na profesjonalnej i fachowej... Kinga Zbucka Gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, stały kontakt z klientem i spora ilość... Roman
P. Ula Kempska, doskonala agentka (1) P. Ula Kempska w bardzo skuteczny sposob znalazla mi odpowiednia osobe na... Eva Lelvis Pani Urszula Rułkowska - Kempska (2) Gorąco polecam Agencję Nieruchomości Dom&House, a zwłaszcza Panią Ulę... M.Daszkowska Polecam Panią Ulę. (1) Wynajmuję mieszkanie. Przy szukaniu najemców pomaga mi doradca z biura... Adam R Rewelacja (1) Świetna firma, od początku do końca pomocni. Gorąco polecam każdemu. Klient Dom & House apartamenty (1) Od lat jeżdżę do Sopotu, spałam już w wielu hotelach i wielu apartamentach,... Teresa Dom & House Apartamenty (1) Jesteśmy zachwyceni pobytem w apartamentach oferowanych przez Firmę Dom &... Tymoteusz Polecam ! (1) Dokonałam zakupu mieszkania za pośrednictwem Dom&House i jestem bardzo... Kamila H. Polecam tego pośrednika (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Artur Agencja nieruchomosci Dom & House SC w Sopocie (1) Sprzedalam mieszkanie z Agencja nieruchomosci Dom & House SC w Sopocie. Musze... Karolina Polecam (1) Bardzo udana współpraca i sprawne przeprowadzenie czynności związanych ze... Halina Kotlicka Nie polecam (1) Nie polecam tej agencji, obiecali szybką sprzedaż, a przez 3 miesiące był... Aneta Zdecydowanie polecam! (1) Korzystałam z uslug firmy Dom&House już kilkukrotnie, zarówno w zakresie... Barbara Rudziks a ja nie polecam (3) właśnie się dowiedziałam, niestety nie od pana pośrednika, że nieruchomość... zawiedziona SERDECZNIE P O L E C A M!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo miła, rzetelna i fachowa obsługa klienta. To biuro pośrednictwa jest... Kasia POLECAM DOM&HOUSE (1) profesjonalna i miła obsługa, Pan Maciej Świtalski pomagał mi w znalezieniu... BJ Zdecydowanie polecamy! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Pani Beata zajęła się wynajmem naszego... Sylwia ŻYCZLIWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Zdecydowanie polecam usługi Dom & House, szczególnie reprezentującej Agencję... Dana