Dom Hunter

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Jana Pawła II 6G/2

Ewa Tyminska - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w kupnie mojego mieszkania i sprzedaży. Bardzo... Ewa Tyminska Dawid Garncarek - opinia (1) Polecam Agencją Dom Hunter a w szczególności panią Irenę Pajdę, ze względu na... Dawid Garncarek Magda - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam współpracę z Panem Romanem. Wszystko było realizowane... Magda
Klient - opinia (1) Bardzo dobrze oceniam współpracę z Panią Darią, profesjonalne podejscie do... Klient Profesjonalnie, z kulturą, szybko. (1) W pełni profesjonalną obsługę zapewniła nam Pani Dominika Wasilewska z... Maciej W. Polecam (1) rzeczowo i solidnie, informacji udzielono mi szczegółowo, Pani Justyna zna... Marcin M. Macijewicz - opinia (1) Pośredniczka Dominika Wasilewska to osoba godna polecenia. Obsługa była... M. Macijewicz Justyna Zubiel, polecamy! (1) Polecam współpracę z Panią Justyną Zubiel, za pośrednictwem której... Katarzyna i Artur Majewscy Pośrednictwo w sprzedaży (1) Doskonałe wyczucie potrzeb zarówno sprzedających jak i kupujących. Pani... AS Dobra Agencja (1) Duże zaangażowanie w poszukiwanie nabywcy po podpisaniu umowy z agencją,... Sprzedajacy Maria Farbisz - opinia (1) Dziękuję za miłą i sprawną obsługę. Polecam. Maria Farbisz Profesjonalne pośrednictwo (1) Jestem mile zaskoczona profesjonalizmem p.Sylwii. Transakcję realizowałam... Mon Polecam współpracę z Panią Darią! (2) Współpraca z Dom Hunter za pośrednictwem Pani Darii była bardzo udana.... Bartosz m.konorska@gmail.com - opinia (1) Polecam agentkę Dominikę Wróblewska. Mila i profesjonalna obsługa. m.konorska@gmail.com Opinia (1) Profesjonalna obsługa,bardzo szybka i bezproblemowa transakcja.polecamy panią... Piotr Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu (1) Pan Roman jest w peni zaangażowany, rzetelny i zawsze odbiera telefony.... Krystian joanna - opinia (1) Wszystko sprawnie i bez zarzutów z duzym zaangazowaniem joanna Agnieszka - opinia (1) Pośredniczka nieruchomości jest osobą kontaktową i dyspozycyjną. Wykazała się... Agnieszka Profesjonalnie i porządnie (1) Wyrażam swoją pozytywną opinię o współpracy z Panem Romanem Pajda, który... zadowolona klientka Pełen profesjonalizm (2) Polecam Agencją Dom Hunter ze względu na profesjonalne i kompleksowe... Mateusz_Orunia