Dom Hunter

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Jana Pawła II 6G/2

Polecam!! (1) Mieszkanie z biurem Dom Hunter kupiliśmy już jakiś czas temu, ale obsługa... Zadowolona klientka Jaromir - opinia (1) Kompetentna i miła obsługa, bogata oferta mieszkań. Jaromir Bezproblemowa transakcja (1) Bezproblemowe załatwienie wszystkich formalności, miła współpraca,... Marcin
Polecam biuro (1) Bardzo dziekuję za profesjonalnie przeprowadzona transakcję. Pani Irena... Arkadiusz Bardzo dziękuję Pani Joasi Bestfal z DH (1) Dziękuję za liczne, dobrze zorganizowane oraz przeprowadzone w sposób miły i... Agnieszka Dom Hunter Roman Pajda (1) Serdecznie polecam. Miła, pomocna, rzeczowa obsługa doradcy. Monika Trzoska sprzedaż mieszkania ul Żylewicza 5/19 (1) Obsługa profesjonalna,merytoryczna,miła właściwy człowiek,czyli Państwa... Maria Balcerowiak Roman Pajda (1) Profesjonalna obsługa. Życzliwa i nienachalna pomoc, solidność i terminowość... RJ Polecam! (1) jak najbardziej polecam biuro domHUNTER! profesjonalizm a przede wszystkim... Art sprzedaż baru (1) Po wielu nieudanych próbach sprzedania lokalu gastronomicznego zwróciłem się... Adam Derewicz Szybko i bezproblemowo (1) Pani Sylwia Wróblewska pomogła wynająć nasze mieszkanie. Znalazła najemców na... Tomasz Walukiewicz Polecam (1) Polecam p. Sylwię Wróblewską jako osobę pomocną w sprzedaży nieruchoności. Magda Pani Sylwia Wróblewska - pełne zaangażowanie w pomoc klientowi (1) Poprosiłam biuro o pomoc w zakresie obsługi transakcji kupna mieszkania... Iga Jestem na tak (1) Najlepsze biuro nieruchomości na ziemi. Pełen profesjonalizm. Trafiłam na... Dagmara Szymańska Obsługa (1) Profesjonalne podejście, trafne wybory zgodne z potrzebami klienta. Piotr BIAŁAS Polecam (1) Polecam współpracę z biurem Dom Hunter. Działają szybko i skutecznie. Zawsze... ŁK opinia (1) Biuro godne polecenia .Fachowa ,solidna obsługa z zachowaniem starannosci i... andrzej POLECAM BIURO DOM HUNTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjne biuro,rewelacyjni ludzie, a PANI SYLWIA NAJLEPSZA- dzięki niej... Agnieszka Profesjonaliści (1) Profesjonalna obsługa, wszystko zgodnie z ustaleniami, w terminie. W... Krzysztof Kasperski Dom Hunter p.Marta (1) Korzystałam z usług agencji nieruchomości Dom Hunter- moim agentem była... Beata