Dom Kultury Gdynia Wielki Kack

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam!
Czy któraś z Was miała tam wesele, albo zamierza mieć? Jak było z wystrojem? Same ustajałyście? Jak się tańczyło na kafelkach? I ile osób pomieści ta sala? Czy 120 jest realne?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dom Kultury Gdynia Wielki Kack

up:)

No to podbijam :) Może ktoś jednak tam miał lub ma zamiar mieć?

a nie chodzi Ci o Dom Kultury w Malym Kacku?

znam tylko dom kultury w Małym Kacku, ale podobno tam już nie urządzają wesel...za to w kacku jest podobno jakas fajna sala z kucharkami na działkach...

jest w kacku sala na działkach- byłam tam na imprezie ale raczej nierealne jest 120 osób tam pomieścić. A sala w domu kultury to faktycznie- chyba chodzi o tę w Małym Kacku i nie robią już tam wesel od jakiegoś czasu.

Może pomyliły mi sie Kacki :) Ale i salę " w ogrodach" i ten Dom Kultury znam. Z ogrodow musieliśmy zrezygnować, własnie ze wzglądu na ilośc osób, ale w Domu Kultury!!! My mamy tam zarezerwowana salę, trochę mnie zestresowałyscie, ale w piatek sie upewnie. Mam nadzieje, ze facet nie zapomniał o naszej rezerwacji robionej w marcu.
dzięki

Wolalam się upewnić i wesela nadal robią :) Może mieli przerwę, ale już jestesmy umówieni na podpisanie umowy. Kamień spadł mi z serca, bo zdeczko sie zestresowałam.

alkaprim możesz mi dać namiary na tą sale w kacku nr tel. i adres

Osiedlowy Dom Kultury
81-504 Gdynia, Łowicka 51, tel. (58) 6647377, fax (58) 6622772

Dziś rozmawialam z panem z Kacka- nadal robią wesela. Umówilismy się już na podpisanie umowy. Sala na około 120os. My mamy własnego Kucharza i nie ma z tym klopotu. Trzeba to zobaczyć i mieć pomysł na przystrojenie, bo jako sama sala to zbyt atrakcyjna nie jest.
Powodzenia!

kurcze, byłam tam kiedyś na 18 i jakos mi sie ta sala nie widzi na 120 osób....

no ale to dawno było :)))

hej, bylismy tam w zeszłym roku we wrzesniu na weselu przyjaciół. nie wiem kto ci powiedział ze tam sie zmiesci 120 osób ale moim zdaniem bedzie cięzko.
bylo nas 70 osób i akurat miejsca starczyło. Boje sie ze przy pełnej 'obstawie 120 osób moze byc ciasno.
Co do tańczenia na kafelkach to nie było raczej problemy po prostu trzeba uwazac z szalenstwami bo mozna sie poslizgnąc...
Fajne jest to ze mozna wyjsc na zewnatrz i odetchnac swiezym powietrzem - z tego co pamietam to było bardzo cieplo jak na koniec wrzesnia...

Ja byłam na weselu na 110osob i nie chcialo mi się wierzyć, ze tyle tam weszło. My bedziemy i tak mieli ok. 100 (bo pewnie część z zaproszonych nie pojawi się) więc myslę, ze bedzie luz.
No i to wyjście na dwór też jest dobre.

Podbijam, może ktoś planuje albo miał :)

I jeszcze raz do góry :)