Dom Kultury Młyniec na Zaspie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam was dziewczyny,jestem nowa na tym forum,ślub wprawdzie planujemy na rok 2009 ale chciałam was zapytac o Młyniec na Pilotów na Zaspie.czy któraś z Was maila tam wesele czy byla tam??jak tam wyglada i czy fajna jest ??Generalnie zaczynamy sie rozglądać za salami na ok 100 osób,czy mozecie coś ewentualnie polecić na terenie Gdańska niedorgiego???Chcemy samą sale,z własnym kucharzem i kelnerkami,pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dom Kultury Młyniec na Zaspie

ja tam na weselu n ie bylam,
ale wiem w jakim miejscu to jest.
no nie jest to najurokliwsze miejsce.. pomiedzy miesnym a apteka;/
no i duuuzo schodow do pokonania

ale szczerze mowie NIE WIEM jak tam w srodku wyglada. na zewnatrz - srednio bardzo.

lepiej sie zainteresowac jakas Bacowka nad morzem - np

pozdrawiam

hmmm sala jest na pietrze schodow rzeczywiscie troche miesny apteka ?? chyba troche kierunki sie pomylily przechodze tam prawie codziennie
na 100 osob moze byc ciasno i moze byc problem z usadzeniem gosci ogolnie dobre zaplecze kuchenne podest dla orkiestry jasne pomieszczenie szatnia czyste lazienki i jest osoba w kantorku ktora pilnuje jest pokoj gdzie mozesz odsapnac i schowac prezenty ale ja bym raczej tam nie trzymala prezentow
ogolnie mogliby odswierzyc sale ale jest ok bawilam sie tam na 2 weselach na 65 i 85 osob i te 85 jest w sam raz

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

halo, w roli wyjasnienia - ja tez tam przechodze:P
i to codziennie rano nawet :D
chodzilo mi o klimat.. i w mysli mialam: 'apteke na Zaspie' i Morliny po drugiej stronie :)
no ale wiadomo o co chodzi
pzdr

;-p

dziekuje dziewczyny za opinie...w takim razie amm problem:) chcialabym znalezc w miare wygladajaca salke na oki 100 osob,jak mozecie doradzcie,bo szczerze mowiac nei wiem gdzie szukac samej sali bez kucharzy itp i za rozsadna cene ...pozdr

sala tam jest dosyć spora i przestronna, ale niestety ściany okropne, ostatnio wklajam zdjęcia z tego miejsca w innym watku o salach - poszukaj; fakt faktem kuchnia ok, łazienka również, korytarz prowadzący do sali także całkiem w porządku, no tylko to otoczenie na zewnątrz...

gdy szukałam sali na obiad weselny(z własnym kucharzem) obdzwoniłam kilka domów kultury... i...

na Przymorzu, ul. Śląska 66 biorą 1200zł za 24godziny, z kuchnią, zastawą, obrusami, sprzątaniem :) nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba słyszałam że akurat 7.06.08 robią tam wesele na 120osób z poprawinami ;)
tel. (0 58) 553-40-21

ponoć fajna sala jest na działkach na Przymorzu(ul. Solikowskiego - równoległa do Kołobrzeskiej) - wiem z opowiadań mojej Mamy i jej koleżanki, które były tam na jakimś weselu
tel. (58) 5561027
tylko poza sezonem działkowym trudno kogoś tam zastać - ponoć należy probować dodzwonić się w poniedziałki i wtorki(wtedy mają jakieś dyżury)

nie wiem na ile osób mają w Klubie Osiedlowym Maciuś na ul. Opolskiej 2 ale biorą za salę ok 50zł za godzinę(bez naczyń)

dzieki za informacje,sprobuje dodzwonic sie na opolska,jesli chodzi o przymorze na slaskiej to niestety do max 80 osob mozna robic wesele,tam juz dzownilam.a ja szukam sali na ok 100 osob...:(

Jeśli chodzi o sale na Działkach na Przymorzu to koszt wynalęcią sali to 750 zł sama jest do dyspozycji od czwartku do poniedziałku
Sa na miejscu napewno w sobotę rano bo ja tam właśnie w sobotę dzwoniłam A SALA JEST OKI.

a w klubie macius na przymorzu nie ma warunkow do gotowania,moj wujek mial tam 40-stke

strona Mlynca:
http://www.sm.mlyniec.gda.pl/zycie/

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...