Dom Nauczyciela - Gdańsk Wrzeszcz

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam
Mam pytanko, czy ktoś może miał już z was wesele w Domu Nauczyciela we Wrzeszcz? Interesowała by mnie opinia na temat tego lokalu i w miarę mozliwości może jakieś zdjęcia.
za pomoc z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dom Nauczyciela - Gdańsk Wrzeszcz

Witaj,
miałam okazję bawić się tam na dwóch Weselach - w zeszłym roku i kilka lat temu i gorąco polecam przede wszystkim ze względu na bardzo dobre jedzenie i odpowiednią ilość oraz przystępną cenę. Z punktu widzenia gościa wszystko było jak trzeba :)

dzięki za informacje:P

ja byłam tam na weselu u znajomych. Jedzonko dość dobre, wszystko niby ok, jedno zastrzeżenie - kelnerzy zachowywali się, jakby był to ich pierwszy dzień w pracy. Dosłownie drżały im ręce. Zalanie zupą bluzki znajomej przez kelnerkę też się zdarzyło.Przy okazji - na piętrze, w drodze do pokojów dla gości straszliwe korytarze. Stary budynek, niemalże ruina, ale to na górze. Na dole, gdzie wesela przyzwoicie. Jeszcze jedno - pamiętam strasznie śliską podłogę. Szczególiki, ale to właśnie zapamiętałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedzenie faktycznie bardzo dobre mimo, że warunki lokalowe i wystroj raczej średni.
Przechodzą obecnie poważny lifting i podobno mają mieć jakieś "*". Ciekawe tylko czy z poprawą warunków lokalowych nie podniosą zbytnio cen?

Niestety nie jest tam też najczyściej.Piszę tak z własnej obserwacji.podczas mojego pobytu w tym lokalu.

Witaj,

siostra moja miala tam wesele 3 lata temu. Jedzenia nie ocenie, bo jestem wegetarianka, pamietam, ze nie brakowalo. Sala na 55 osob byla zapelniona i bylo bardzo duszno (osobom siedzacym plecami do okna wialo, ci z naprzeciwka nie mieli czym oddychac) Obsluga byla fatalna (kierownik poszedl sobie do domu okolo 21) poginal alkohol i jedzenie, kelnerki naburmuszone, musialam odbyc z personelem kilka rozmow , tato obgadal sprawe z kierownikime, mam nadzieje wiec, ze osobwy te juz nie pracuja. Pokoje bardzo skromne ale czyste. Impreze uratowal lakohol i DJ. Korzyscia byla natomiast niska cena. Podsumowujac: jesli wesele nie jest bardzo duze, nie chcesz wydac duzo pieniedzy, a rodzina lubi sie bawic to polecam. Ustaw sobie tylko obsluge, porozgladaj sie co mozna zrobic, zeby wywietrzyc sale i zadbaj o dobry trunek. Bedzie wszystko dobrze.
P.S. Ja zdecydowalam sie na Stegne - mam dwa razy wiecej gosci, ale to wszystko przede mna, w maju:)

Pozdrawiam

Mają teraz tam porządny remont całego obiektu.
Remont ma się zakończyć na początku wakacji.
Sala do zabawa posiada teraz klimatyzacje więc nie będzie problemu z oddychaniem :)

Podobno starać się będą o 3 gwiazdki.
Standard pokoju jest rewelacyjny, nowo umeblowane, w każdym pokoju łazienka z kabiną prysznicową, TV 21" LCD z ok. 60 kanałami (kablówka UPC), internetem i telefonem.

Na razie jest tam trochę bałaganu bo remont drugiej części budynku trwa.

Hotel jest już po remoncie ,ceny pokoi całkiem przyzwoite.
W każdym łazienka, tv i internet.
Jedzenie w porządku, miła obsługa, możliwość negocjacji cen.
Polecam ;)

Graliśmy 3-krotnie na weselach,ostatnio w październiku 2008.Wspaniała akustyka.Jeśli założono tam klimatyzację to będzie dramat...Znając mentalność ludzi to będą otwierali okna,sala taneczna połączona jest z przejściem do hotelu,przeciągi i angina gwarantowane.
image

Zdjęcia z wesela w Domu Nauczyciela ( początek wesela ), czerwiec 2011:
http://blog.krzysztofzietarski.pl/agata-lukasz-fotografia-slubna-gdansk

Bardzo fajne miejsce :)
Super zdjęcia :)

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...