Maczek - opinia (1) Obiekt ładny ale w tym przypadku nie to się liczy. Wizerunek zajazdu psuje... Maczek Nie polecam (1) Bardzo dlugie oczekiwanie na danie glowne po przystawce. Kelnerzy ruszali sie... Gosc Jedzenie beznadziejne. (1) Polędwica z grilla masakra, jeżeli w ogóle to była polędwica. Ziemniaki... Smakosz
udany obiad z okazju chrzcin (2) W restauracji zorganizowałam obiad z okazji chrzcin dziecka dla 14 osób.... Renata jeżeli na obiad - to ODRADZAM !!! (2) Wybraliśmy się z rodziną na obiad urodzinowy mojej mamy. Niestety kulinarna... OSOWIANKA Nie polecam (2) Zacznę od pozytywów - jedzenie smaczne - zwłaszcza zupa i tort z cukierni... R Fatalna obsługa (2) Impreza okolicznościowa oraz nocleg naszych gości okazały się totalną porażką... B. Radtke sweet love ;-* (3) Doskonałe miejsce na szybki "skok w bok". Obsługa jest w temacie, pełna... vera TOTALNE DNO (6) JA ROBILAM TAM CHRZCINY MOJEGO DZIECKA. ZAMÓWILISMY JEDZENIE NA GODZ 14,00,... beata Świetna lokalizacja/Ładny wystrój/Obsługa bardzo przyzwoita w dodatku jest tam fajna kelnereczka: (3) Obiekt wart odwiedzenia w niedzielne popołudnie, zwłaszcza w okresie letnim... Cleeck Podziękowanie za zorganizowanie imprezy jubileuszowej. (1) Serdecznie dziękujemy Pani Stanisławie za zorganizowanie i zaproszenie nas... Józef Tomf (z Małżonką) ZADOWOLONY (1) Po prostu lubię to miejsce, a w szczególności ogród, gdzie zostawiam... Wojtek WBA szkoda :( (2) Obiekt pieknie położony, ciekawie zaaranżowany, ale... podejście do klienta i... goo z wielkim rozczarowaniem odradzam (2) Rozczarowaliśmy się, o ile budynek, parking, wnętrze, ogródek i zieleń... marecki mm - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i uprzejmości obsługi. Szczególne... mm Podziękowania (1) Niedawno organizowałam przyjęcie urodzinowe dla Cioci. Przyznam się szczerze... Basia Rewelacja ! (1) Ten hotel jest częstym miejscem moich spotkam z przyjaciółmi i mam o min... Apolonia B Lokal super - personel jedzenie, kiepskie (2) Powiem krótko - Lokal naprawde fajny, wystrój, lokalizacja - super. Minusy -... Tomek Czasem lepszy "Zajazd" niż **** Hotel (1) Miałem wątpliwości co do noclegu w "Zajeździe", jednak okazały się one... prezes MŚP