Michał - opinia (1) Obsługa bardzo nie miła. Co prawda nie wszyscy, ale akurat dwa razy tak... Michał Porażka (1) Jedzenie w tej restauracji jest po prostu niedobre i nieapetycznie podane.... GGG WSPANIAŁE MIEJSCE (1) Jesteśmy wiernymi klientami Zajazdu pod Olivką od 10 lat. To tutaj miało... Agnieszka
Koszmarny obiad !!!! Nie polecam !!! (2) Wybrałam się dziś z rodziną na obiad do Zajazdu pod Olivką , niestety obiad... oliwianka Bez smaku (1) Kelnerzy nie nadążali z wydawaniem potraw. Między zupą, a głównym daniem... riechesse Koszmarny obiad !!! Nie polecam !!! (2) Dzisiejsza kaczka to porażka . Kaczkę dostałam w kolorze szarym , bez smaku ,... oliwianka zawiedziona restauracją :-((( (1) Zamówiłam uroczysty obiad z okazji moich urodzin na 29 osób. Piękne miejsce z... Marta Poniżej krytyki (1) Odwiedziliśmy restaurację przy okazji niedzielnego wypadu do zoo. Samo... Magdalena A my bardzo zadowoleni :) (2) Obiad rodzinny na kilkanaście osób wyszedł świetnie. Menu omówione z... Anna Nie polecam (2) Pierwsza i ostatnia moja wizyta w tej restauracji. Patrząc z zewnątrz Zajazd... Marek Duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy spotkaliśmy się z sytuację że dla dwóch osób, które zamówiły... Magda Obiad weselny - POLECAMY (1) Wybraliśmy Olivkę po udanym obiedzie urodzinowym w lipcu oraz po poleceniu... Karolina Obiad weselny - bardzo udany (1) Zorganizowaliśmy w Olivce obiad weselny na 35 osób, wszystko przebiegło bez... Ania DALIŚMY IM DRUGĄ SZANSĘ - udało się :) (1) Po bardzo nieudanej wizycie w ubiegłym roku, postanowiliśmy dać restauracji... Karolina Chamstwo i prymityw (2) Reanimowane mięso na potrawy.( szczególnie na grilla ) Bezczelnośc faceta,... Marian Lewandowski urokliwie, sympatycznie i smacznie (1) Polecamy z czystym sercem. Bardzo dobre jedzenie, wybór zupełnie... Basia bardzo sympatycznie i smacznie (1) Polecamy ! Bardzo smaczne jedzenie, wybór zupełnie wystarczający, każdy... kara serdecznie polecam (1) Całkiem niedawno urządzaliśmy w "Zajeździe pod Olivką" nieduże przyjęcie... Arleta Tomasz - opinia (1) miałem tam przyjęcie Weselne. Miejsce polecili mi znajomi.Na pierwszy rzut... Tomasz NIE POLECAM (2) Albo robi się wesele jako imprezę zamkniętą i nie przyjmuje się klientów... Rozczarowani