Mariola Kurczewska - ocena (1) W Kalinie wiele miesięcy przebywał nasz Tato, później Mama. Ten... Mariola Kurczewska Ewa - ocena (1) Nie polecam. Nie można wchodzić do sali. Pensjonariusza po uprzednim... Ewa Sławomir O. - opinia (2) Moi Rodzice byli w Domu Seniora "Kalina" niespełna rok. Mieli samodzielny... Sławomir O.
Krystyna W. - opinia (1) Serdecznie polecam Dom Opieki Kalina. Mój ciężko chory mąż, został w tym domu... Krystyna W. Danuta - opinia (1) Serdecznie polecam! Mój mąż przebywał w tym domu 6 lat. Byłam zadowolona z... Danuta Ewa C - opinia (1) Moja mama Krystyna trafiła do Domu Seniora Kalina po długim pobycie w... Ewa C Barbara Grzywna - opinia (1) Gorąco polecam Dom Seniora Kalina. Moja mama spędziła w nim 2 lata. Od samego... Barbara Grzywna Anna - opinia (1) Serdecznie polecam Dom Seniora Kalina. Jestem zadowolona pod każdym względem.... Anna Grazyna Ney - opinia (1) Nie polecam ,nie polecam pod kazdym wzgledem, uwazam ze bardzo duzo brakuje... Grazyna Ney Polecam dobry Dom Opieki (1) Moj Tata trafił do „Kaliny” w ciężkim stanie po operacji a następnie... Kasia Wojciechowska Nie polecam (2) Niestety ale nie polecam tego domu , mama przebywała tam 2 miesiące i nie... Marek Polecam ! (1) Bardzo polecam Dom Seniora Kalina. Moja mamusia po przebytych trzech udarach... Hania Piszka Dobra alternatywa (1) Moja Mama z zaburzeniami psychicznymi, stanami lekowymi oraz zespołem... Edmund Kizik najlepszy wybór w pomorskim (1) Do Kaliny trafiłem po miesięcznej opiece nad moim krewnym w stolicy, który po... zielona koszulka polecam :) (1) Moja mama trafiła pod opiekę tej placówki w lutym 2017 r,jako osoba leżąca ,... Wiessława Korn Swiadomie polecamy:-) (1) Dom Seniora Kalina sprawdzil sie pod kazdym wzgledem:-) Dlugo szukalismy tego... Jolanta A. Opieka w,, Kalinie'' (2) Oddałam Mamę do domu seniora ,,Kalina''. To jest 3-ci ośrodek w którym jest... J S