miodzio (1) farby swietne, obsługa śwetna:) monika Robert Kukiełka - opinia (1) Firma rzetelna i konkretna, często korzystam z usług GSA i jeszcze nigdy sie... Robert Kukiełka Krytykanctwo (1) Część opinii jest przesadnie niesprawiedliwa.Mieszkam na osiedlu Piastów już... Antoni Kulicki
TRAGEDIA (1) Popoieram moja przedmowczynie!! Wszytsko jest w porzadku na samym poczatku!... Niezadowolona Nowy Port, piekną dzielnicą... (1) Oczywiscie rowniez nie zgadzam sie z opinia autorki, Agnieszki Zych. Zielono... Filip firma dla osob z mocnymi nerwami (1) Niby wszystko ok, szeroki wybor asortymentu, naprawde fachowa obsluga, mila... olecha Ludzie trzymajcie się od tej firmy z daleka (1) Nie będę Wam rozpisywać historii swojego zamówienia. FARSA i DRAMAT.... olecha "nowy jork" (1) tak potocznie i w sloganie nazwany jest nowy port ;) osobiscie tez nie... mda 100% KOMPETENCJA (1) Przy mojej transakcji obsługiwała mnie Pani Irena, która bardzo mi pomogła,... Anka Polecam (1) uczciwie i zdecydowanie. Transport gratis, bardzo mila obsluga i maja to... Poke hmm (1) ja wiem tylko tyle,na ich stronie pisza ze wszystkie mieszkania sa... Michal a mi się podoba (1) Mieszkam w Allconie w Redłowie i jestem bardzo zadowolona. Mieszkanie super,... celina wILLA mARIA (1) zadowolona klientka campari rewelka!!! (1) Cicho, kulturalnie, bezpiecznie, wesoło. Jednym słowem super dzielnica:) Ewa Chełm najlepszy!!!:) (1) Mieszkam na Chełmie od 21 lat. Uważam że jest to super dzielnica. Dużo... Chełmianka zdecydowanie odradzam (1) Na zamówione meble czekałam 8 tygodni! Po montażu okazało się, że... kasiotta oszustwo (1) najpierw mowia cene za rolety zewnetrzne 288zl/m2 a potem przy wycenie cena... seba klient indywidualny nic nie warty. (1) Byliśmy w dziale handlowym - pierwsza obsługa była bardzo miła i fachowa -... niezadowolony kient Zdecydowanie godni polecenia (1) Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu... Rafał R. cichosz - opinia (1) Wykonanie mebli super . Montaż bardzo sprawny . Terminy zachowane, a przede... R. cichosz