Dzielnica średnia pod każdym względem, komunikacja bardzo dobra (1) Obiektywny maja duzy wybor ale tandety typu jysk, ktora jest wszedzie!!! Polecam starszym Panią (1) kupilam tam juz 3cie łóżko, pierwsze drogie na maxa i do niego nie mam... Kasia PLACE ZABAW A W EFEKCIE TO ICH BRAK (1) Moja opinaia wiąże sie z tym że nie pomyslano o malych mieszkańcach osiedla... ONA
remont sutereny w Sopocie (1) Firma may\'o remontowała dla mnie lokal w Sopocie. Przed ostatnim etapem... Ł. Fruczek raczej nie polecam (1) miałam z tym Panem mozliwośc współpracy ,prawde mówiac nic szczególnego ,nie... Agnieszka Pstrągowska Okna z Win-Budu są rewelacyjne! (1) Wymieniłam okna i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne doradztwo.... Julita dobra obsługa, szybko i profesjonalnie (1) Musze pochwalić tą firmę. Robi solidnie i szybko parapety, a z właścicielem... Tomasz brak kompetencji (1) bardzo niekompetentne obsługa, niedotrzymywanie terminów, niesłowność groszek Polceam (1) Rewelacyjna obsługa Tomasz Świetni (1) polecam - zaproponowali mi najlepsze rozwiązania z zakresu monitoringu CCTV Julta podziękowania (2) Jestem bardzo zadowolona z aranżacji oraz ze współpracy z firmą atelier.... zadowolona klientka z Gdyni. Nie polecam (1) Cieszę się, że pojawiła się Chemia Gdańsk na stronach trojmiasto.pl, bo mam... gaba Warto powierzyć Im zarządzanie nieruchomością (1) Michael To chyba jakaś pomyłka (1) cała ta firma to zbiorowisko niekompetencji i łgarstwa. Tyle mama do... Zbigniew Omijajcie tę spółdzielnie z daleka (1) Co to za spoldzielnia która traktuje lokatora jak wroga, pieniądze biorą... ToGo k - opinia (1) k niki - opinia (1) To co piszą przedmówcy to prawda. Wszystko jest piękne na początku. A po... niki Godny zaufania (1) Kupiłam mieszkanie na V Wzgórzach, jestem już po odbiorze, brak zastrzeżeń,... Gdańszczanka Wspaniała, spokojna dzielnica! (1) Mieszkam tu od 6 lat. Razem z mężem przeprowadziliśmy się tutaj. Z początku... Małgorzata Miłe osiedle tylko spółdzielnia do niczego (1) Zamieszkuje tu ponad 5 lat w nowej części osiedla, mieszkało by mi się... Tomin