Jerry - opinia (1) Prywatna osoba dopóki nie zamówi towaru jest obsługiwana w miarę przyzwoicie... Jerry 5minut - opinia (1) Z przyjemnoscia stwierdzam iz moje obawy dotyczace tranzakcji "na odleglosc"... 5minut "REWELACJA" (1) Tylko kiedy przyjadą w końcu naprawić nasz domofon. Decyzja o wyborze tego... Marek
Polecam (1) Panowie wykańczali nam nowe mieszkanie, od zera (tzw. stanu developerskiego)... Kasia BDM zmienia nazwę! (1) Teraz firma BDM firmuje się nazwą MWS, czyli MIeszkania W Straszynie! Uwaga... lokator Polecam usługi tej firmy. (1) Polecam usługi tej firmy. Bardzo profesjonalnie i terminowo zykonano moje... B. Skora Pozdrowienia z Osowej (1) Mieszkam na Osowej od ponad 6 lat. Mieszkanko jest położone w cichym miejscu,... Darek Wrzeszcz jest ok!!!! (1) Zapraszam wszystkich do Wrzeszcza!Jest super,a bedzie jeszcze lepiej. Tomasz polecam (1) zamowiona szafa wykonana zgodnie z zamowieniem i fachowo gosc Nie polecam (1) Panowie z tej firmy tak wykonali słupki na tarasie tak, że po ok. 3... AS Niezłe osiedle (1) Nowy Port jest przyjemnym miejscem.Obecnie Większość gł. dróg jest... C4rmac POLECAM (1) Firma p. Piotra wykonała kompleksowy remont mojego mieszkania 49 m2. Prace... Kazimierz na plus (1) sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie... anka Bartłomiej Lidzbarski - opinia (1) Naprawde fajna ekipa wykonali zlecenie nawet przed terminem szczerze polecam Bartłomiej Lidzbarski wygodne miejsce do mieszkania (1) dzielnica bardzo dogodnie położona, blisko wszędzie i dobra komunikacja,... Ag AO - opinia (1) Gorąco polecam firmę JARMAL!!! Jestem zachwycona ofertą cenową oraz... AO developer godny zaufania arkonska (2) mieszkanko super wykonane , infrastruktura osiedla takze ... dziekuje i... arte NIE POLECAM (1) Zgadzam się z przedmówcą. Pan stolarz jest niesłowny w stosunku do klienta.... gość clio - opinia (1) mieszkam tutaj od wielu lat.Dzielnica zaniedbana ,a wielka szkoda,ma wiele... clio MYSLIWSKIE 3 (1) profesjonalne podejscie do klienta .... polecam agatka