rewelacja (1) polecam Agnieszka Ocena dot. inwestycji Atrium Park - Apartamenty Widokowe w Gdyni przy ul. Żuławskiej (1) Prawie rok opóźnienia z podpisaniem aktów notarialnych, a końca nie widać!!! klient cosanostra (1) jest ok i cała reszta która inaczej uważa niech się wogóle nie wypowiada na... BZYK
Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mieszkań w Inpro. Dobrze wykończone... Ewa xc (1) jest oki ja Firma Godna polecenia! (1) Niedawno odebralam mieszkanie od Firmy MARGO i jestem bardzo zadowolona. -... Katarzyna Susko maro - opinia (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami ale... maro DZIWNE ZMIANY (1) Byłam dzisiaj w tym sklepie i zdziwiło mnie to,że dokonuje się w nim bardzo... izales SZCZERZE POLECAM (1) W sklepie OGO kupilismy cale wyposazenie do naszej lazienki i ubikacji. Panie... Tomek z Gdyni Niezadowolony - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Wlasnie minelo pol roku od czasu podpisania umowy,... Niezadowolony Nowy port obecnie ..... (1) to nie ten sam z epoki lokali typu "Wiking" gdzie bawili się marynarze z... harb Polecam usługi firmy Klimawox (1) Chciałbym z pełną odpowiedzialnością polecić usługi jakie oferuje firma... Andrzej Jędrzejczak FACHOWO (1) DOTRZYMANIE TERMINÓW, UTRZYMANIE PORZĄDKU W CZASIE REMONTU,GODNI ZAUFANIA... ANNA Tylko OKONEK (1) Polecam gorąco tę agencję nieruchomości. Jackmate Moja kuchnia ma juz prawie 10 lat. (1) Sprawuje sie bardzo dobrze. Jest ladna, elegancka i funkcjonalna. Mam... Dagmara sssssssssuuuuuuuuuuupppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! (1) polecam gorąco!!!!naprawde profesjonalna obsługa.przystepne cenny!!! krótkie... gdańszczanka gdynia sklodowska (1) kilka miesiecy po odboiorze ... bez uwag wszystko ok ... pozdrawiam tessa SALON GODNY POLECENIA ! (1) NAPRAWDĘ ZREALIZOWANO MOJE MARZENIE O IDEALNEJ ŁAZIENCE. POLECAM SALON DLA... ANNA Bardzo dobre biuro nieruchomości (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego biura i są naprawdę profesjonalni. Nie... Skorzystałam tu mieszkam (1) bardzo mi sie tu podoba,jest b.ładnie.moje uwagi:daleko do... kostka