zal - opinia (1) Brak mozliwosci kontaktu. prezes na urlopach , nikt tam nie pracuje. Same... zal Polecam (1) Fachowo i rzetelnie wykonane usługi na wysokim poziomie zbytek sprawdź nas (1) Najłatwiej będzie sprawdzić na własnej skórze jakość działania "PORTER"-a. To... ZADOWOLONY
KŁAMCZUSZEK (1) Niesłowny przyjął ofertę i się nie pojawił mawet nie zadzwonił zostawił mnie... T.Z. zaoszczedzilam na materialach (1) mialem swoje wizje co do aranzacji domu, p. Synakiewicz "otworzyl mi oczy" na... beata Super hurtownia (1) Hurtownia posiada asortyment dokładnie taki jaki potrzebowałam (kamień... Kamila Moje meble maja juz 6 lat!... (1) a mimo tego nadal sa fantastyczne. A to dzieki wysokiej jakosci materialów.... D. naprawde suuuuuper!!!!!!! (1) Firma godna polecenia,fachowa i bardzo miła obsługa wszystko piękne i szybko... Weronika Gorąco Polecam (1) Szeroki wybór asortymentu ,szybka i fachowa obsługa i co ważne zapewniaja... Andrzej Knuth Kafe - opinia (1) Nie polecam skorzystania z usług tej firmy- niestety zawiodłam się nawiązująć... Kafe Klienci płacą a potem płaczą (1) W lutym tego roku kupiłam mieszkanie od tej firmy zapłaciłam 100% należnej... spokojna jest fajnie ale: (1) 1. smietniki makulatura/szklo/syntetyk powinny byc czesciej oprozniane 2.... Marcin MILE ZASKOCZONY (1) odbior mieszkania na bardzo duzy + taxsop Opnina (1) Zupełnie nie moge zgodzic sie z poprzednia opinia. Remont wykonany sprawnie,... Michał Szanowni Państwo ostrzegam przed tą firmą!!! (1) Zakupilem u nich mieszkanie w bloku na ul. Nieborowskiej 34. Nie wchodząc w... Marcin ogolnie ok (1) chciałabym wiedziedziec gdzie na tym osiedlu jest przedszkole mieszkam tu... xxx Poważna Firma Polecam!!!! (2) Nic dodać nic ując firma powazna, swietnie dba o swoich klientów .Polecam Adam M. firma krzak (1) zarząd firmy jak i zwykli pracownicy charatketyzują sie marna reputacją... rozczarowany JOLA - opinia (1) ŚWIETNA OBSŁUGA MILI PANOWIE. TOWAR DOSTARCZONY ZAWSZE NA CZAS I... JOLA bardzo zadowolony klient (1) dziekuje za serdeczna pomoc jednej z osob z dzialu sprzedazy firmy applepoland