BEZSTRESOWA I BARDZO MIłA WSPÓłPRACA (1) Poszukiwałem mieszkania dość pilnie, okazało się, że większość ofert na... Marek Ł. ja tez kupilem (1) niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja... gruby Arkońska (1) Właśnie dziś odbieraliśmy mieszkanie na Arkońskiej i jesteśmy zachwyceni.... Iwona
Polecam (2) Montaż drzwi gerda wykonany w moim mieszkaniu przez firmę la puerta oceniam... Kris Krzysztof - opinia (2) Wysokie ceny w porownaniu z innymi firmami dzialajacymi na rynku. Dla... Krzysztof meble Daniel orzech (1) Kupiłem ostatnio mebelki z kolekcji Daniel Orzech- przepiękny design, jakość... bartosz J bardzo OK (1) Sklep moze wyglada może troszke jakby ktos tak bez ladu poukladal tam kafle.... Paweł Na razie OK (1) Witam. Niedawno zakupiłem apartament na polanie i póki co jestem zadowolony... xxx Szybko i efektywnie (1) Szybko i efektywnie Ania Polecam Gdańską Starówkę (1) mieszkam od dwóch lat i mogę szczerze powiedzieć że jest bardzo wygodnie i... humin Hynka (2) Dlaczego Inpro w wizualizacji osiedla Hynka nie umiescilo biurowca ktory to... Piotr BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Myśle że poprzednie opinie są nacechowane złością i nieudolności Klientów.... Szatek :) (1) Bardzo szybko i fachowo wykonal ogrodzenie. Weronika Dobra i szybka praca (1) Pan Babiarczyk wykonal szybko i perfekcyjnie brame do mojego domu.... p.Katarzyna ANNA - opinia (1) PRZEPROWADZIŁAM SIĘ NA ORUNIĘ PEŁNA OBAW SŁYSZĄC OD DZIECKA OPINIE NA TEMAT... ANNA Żart (1) Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce... Filu Naprawdę warto (1) Bardzo profesjonalna firma. Przesympatyczna obsługa. Widać, że to są... Anita Kompleksowa obsługa (1) Witam wszystkich, właśnie odebrałem mieszkanie i całe wyposażenie (glazura,... Mariusz O. Jest coraz lepiej (1) Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City. KubaZ Jestem bardzo zadowolona! (1) Muszę przyznać że dość często korzystam z usług Femaxu. Obsługa jest... ewcia