Od czasu kiedy poznałem Lisewski Dwór mam drugie miejsce ,w którym czuje się jak w domu...
Kuchnia wspaniała,podejście do gościa wymarzone. Włóczę się po świecie-bywam tu i tam i wiem,że w biznesie hotelowym diabeł tkwi w szczegółach.W Lisewskim Dworze mam dbałość o szczegóły zarówno w przygotowaniu potraw, wystroju wnętrz i co równie najważniejsze w podejściu do gościa tworzy ten dyskretny urok miejsca domowego spokoju z dodatkiem otoczki komfortu świadomości ,że nic nie musimy ,bo wszystko będzie nam dane bez konieczności ponoszenia jakichkolwiek trudów...dyskretny i profesjonalny , niewidoczny i zawsze z gotowością do służenia pomocą personel znajdzie się w pobliżu z uśmiechem..
Po opuszczeniu komfortowego pokoju możemy oddać się przyjemnościom restauracyjnym ,by potem znależć ustronne miejsce w jednym z wielu ,,kątów" przestrzeni publicznej ,by tam wypić kawę ,porozmawiać.Ta właśnie przestrzeń(w lecie także taras) powodują ,że miejsce jest szczególnie polecane dla rodzin na co dzień i od święta.W święta towarzyszy nam nieustanna feria smaków-bufet ciast między posiłkami tworzy domowa atmosferę...miejscowe nalewki,grzaniec..spacer po ogrodzie z mini zoo dla dzieci..zachwyt...