Super... (2) Restauracja prześwietna..odlot prawdziwy w smakowaniu tego,co nam... Wiesław Magiczne miejsce ! (1) Chcesz odpocząć od miejskiego zgiełku w zacisznym miejscu blisko natury?... Mateusz Kochając życie (1) Wszystko dla ciała , duszy dla dzieci dla lepszego życia. Bywalismy w... AT
Organizacja wesela (1) koleżanka zarekomendowała nam ,, lisewski,, po swoim przyjęciu weselnym.... Izabela Wesele w uroczym dworku na Kaszubach (1) Jak kazda Para Mloda marzylismy o idealnym weselu. Mimo organizacji calego... Emilia Święta w Lisewskim Dworze... (1) Spędziliśmy Święta w Lisewskim Dworze...Żona była w trakcie leczenia-... Wiesław Dom poza domem (1) Od czasu kiedy poznałem Lisewski Dwór mam drugie miejsce ,w którym czuje się... Wiesław Serwis psuje wszystko (1) Pojechaliśmy z rodzinka na obiad , oczywiście nastawienie było pozytywne a po... Krzysiek Wspaniały weekend (1) Dworek bardzo ładny, ogród zadbany. Pokój z pięknymi, stylowymi meblami.... Iza Super! (1) Byliśmy z mężem w Lisewskim Dworze na weekend. Cisza, spokój i harmonia.... Monika i Tomek Fantastyczna obsługa. (1) Przyjechałem tylko na weekend nie spodziewałem się zbyt wiele, ale obsługa... Łukasz Zadowoleni goście (1) Niesamowite wnętrza można się przenieść w czasie, odpocząć od zgiełku... Grażyna i Marek Marian - opinia (1) Piękny obiekt zrobiony ze smakiem .Obsługa bardzo miła, jedzenie wyśmienite... Marian Porażka (2) Witam po raz drugi uczestniczyłem w organizowanych w Lisewskim Dworze... Wojtek Pobyt Swiąteczny (1) Pobyt zaliczamy do b.udanych. Obsługa hotelu niezwykle uprzejma i... Grażyna Drogo i bez rewelacji (1) jak dla mnie to nic urokliwego tam nie ma otoczenie dawnych pgr-ów śmierdzi,... Iza Polecam każdemu! (1) Miałam tam wesele więc przekazuję informacje z pierwszej ręki.... Lisewo... Ewa romcia - opinia (2) bylam na weselu poza milym otoczeniem nic ciekawego a jedzenie bylo w... romcia Pzepiękne miejsce (2) Spędziliśmy weekend w Lisewskim Dworze i to były nie zapomniane dni Pokój... goście z torunia Serdecznie polecam!!! (1) Byłam,wraz z rodziną,na moim urodzinowym obiedzie w dniu wczorajszym.... Sara