Organizacja wesela
koleżanka zarekomendowała nam ,, lisewski,, po swoim przyjęciu weselnym. Wykonałam jeden telefon, a juz tego samego dnia pani Magda zasypała mnie propozycjami. Wybraliśmy najdrożej menu (choć nie wiem czy trafione - bo mało było dań na gorąco, a te które miały byc na gorąco i tak podano letnie)ale i tak jestesmy zadowoleni, wesele to nie tylko ,, żarcie,, Skorzystalimy ze Spa w noc przed ślubem ,pełen relax a jakuzzi i sauna na wyłącznosć.Mila obsługa, tańczący kelner pan Tomasz i rewelacyjna pani Agnieszka, która wyczarowała przepiękne kompozycje kwiatowe jak i użyczyła nam swoich sprzętów abyśmy sami mogli udekorować stoły. Nad cała impreza czuwał pan Rafał-opiekował sie każdym gościem. Kameralna impreza, okazała sie strzałem w dziesiątke. Nie było najtaniej, ale za to profesjonalne podejście i zaangażowanie ekipy Lisewskiego Dworu wynagrodziło nam to w 101% Jest kilka minusów : apartament małżeński wymaga renowacji mebli jak i odświerzenia łazienki i koniecznie nowych wyższej jakości poduszek i kołder)
Mieliśmy tez pecha, bo z piątku na sobotę myśliwi cała noc pod naszym oknem urządzili sobie palarnie i nie mogliśmy zasnąć przez ich głośne rozmowy i śmiechy.Ale i tak polecamy :)
Mieliśmy tez pecha, bo z piątku na sobotę myśliwi cała noc pod naszym oknem urządzili sobie palarnie i nie mogliśmy zasnąć przez ich głośne rozmowy i śmiechy.Ale i tak polecamy :)