Pojechaliśmy z rodzinka na obiad , oczywiście nastawienie było pozytywne a po przyjeździe odrazu bardzo nam sie spodobał klimat i wystrój . Wszystko było super do złożenia zamówienia ... Byliśmy w 4 osoby każdy zamówił przystawkę , po około 20 minutach kelner podał 3 przystawki i 4 nie doniósł , czekaliśmy z 10 minut aż wkomcu byliśmy przekonani ze poprostu zapomniał albo nie zanotował . Jednak przyszedł po chwili i powiedział ze na krewetki trzeba bedzie poczekać jeszcze troche , ojciec zaproponowal ze poprostu odpuścimy ta przystawkę i razem zjemy główne danie , na co kelner powiedział ze przyniesie za 10-15 min. Oczywiście zeby nie było zimne w 3 zjedliśmy sami , a zanim ojciec otrzymał wyczekiwana przystawkę ja juz dostałem sam główne danie .. Uwaga jeszcze bez sztućców , a gdy poprosiłem o sztućce to kelner mi powiedział ze zuzyłem do przystawki .. ( jakby inaczej ) ale mozna sobie brać z sąsiednich stolików .. Wiec w skrócie sztućce z przystawki powinny wystarczyć na główne danie , a jak zużyjesz to najlepiej zabrać samemu od sąsiada . Obiekt bardzo przyjemny , z dużym potencjałem , jednak jeżeli serwis i obsługa gastronomii nie bedzie kompetentna to nie polecę .