Fantastyczne miejsce (1) Fantastyczne miejsce, pyszna kuchnia, bardzo miła obsługa, w ramach pobytu... Kasia kosmar (1) niestety ten Gwor to koszmar nie polecam - chyba, że na wesele Joanna Bittner Polecam (2) Jedzenie smakowite, obsługa miła i sprawna, a wystrój niezwykle gustowny. M.
Ela - opinia (1) Wspaniałe miejsce do odpoczynku. Bardzo miłe przyjecie przez obsługę i... Ela Jolanta - opinia (1) Byliśmy już w dworku kilkakrotrnie i z pewnością wrócimy do tego urokliwego... Jolanta Polecam (1) Miejsce inne niż wszystkie wokół. Co prawda miałem tylko czas na pyszny obiad... Przemo urocze miejsce (1) gościłam w Dworku z przyjaciółką chciałyśmy w luksusowych warunkach wypocząć... Maria Katarzyna - opinia (1) Świetne miejsce na weekend we dwoje. Ładna okolica, blisko nad morze,... Katarzyna MIŁA NIESPODZIANKA :) (2) Lisewski Dwór znalazłam najpierw w Internecie. Pomimo tego, że strona... Ewa Urocze miejsce (1) Urocze miejsce, pokoje pachnące, czyste , kuchnia smaczna a potrawy pięknie... Iza Urocze miejsce :) (1) Przepiękne miejsce,gustowne wnętrze,wykwintne dania-super podane. Polecam... Beata BYŁO SUPER!!!! (1) Magiczne miejsce, niesamowite wnętrza, wytrawne, przepyszne menu, znakomita... M To zdecydowanie wyjątkowy obiekt! (1) Byłam i oniemiałam - polecam, polecam, polecam! Klimatyczne miejsce,... A. rewelacja (1) Wyśmienite jedzenie - palce lizać - wiekszość restauracji może tylko się... gość Gorąco polecam! (1) W tym wyjątkowym miejscu, miałam okazję uczestniczyć w uroczystości moich... Ewa