Piotr G. - opinia (1) W świecie wielkiej konkurencji, niezliczonych działalności, firm, biznesów -... Piotr G. Mogę polecić (1) Zaangażowany i dbający o klienta. Wysłuchał, jakie mamy potrzeby i... Ewa Polecam! (1) Bardzo szybka rekcja i sprawna obsługa. Nie spodziewałem się, że kupno... Michał
Warto podjąć współpracę. (1) Szukając mieszkania w Gdańsku korzystałem z pomocy kilku doradców z różnych... Tomasz Polecam! (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pana Dominika . Pełny profesjonalizm... Monika Agent godny polecenia (1) Pan Dominik jest doskonalym agentem nieruchomosci, ktory umie dopasowac... Ania Polecam! (1) Profesjonalizm, miła współpraca i uczciwa oferta. Iwona Świetny doradca (1) Pan Dominik okazał się bardzo merytorycznym doradcą. Zbadał dokładnie... Piotr Piątkowski Satysfakcjonująca mnie pomoc w procesie szukania mieszkania (1) Chciałbym z pełnym zaufaniem polecić DomIN, z racji bardzo miłej i... Lukasz Polecam! (1) Świetna pomoc w wynajęciu mieszkania. Duża wiedza i profesjonalizm. Polecam... Artur S Gorąco Polecam!!! (1) Pan Dominik pomógł mi w znalezieniu swojego wymarzonego mieszkania za... Artur