montaż drzwi (1) Witam. Wymiana drzwi przebiegła wzorowo , montaż zgodnie z umową i w terminie... Robert polecam (1) ogólnie polecam , wszystko zamontowane dobrze , cenowo ok bo sprawdzałem u... WR Polecam (1) Jestem zadowolony , ogólna ocena 6 w skali 1-6 , termin zachowany , usługa... karol
polecam (1) Wymiana drzwi odbyła się bez demontażu starych metalowych ościeżnic i bez... Krzysztof drzwi (1) dzień dobry :) sprawdzałem kilka firm pod względem cenowym. drugim kryterium... GG DRZWI (1) Zamówiłem jakiś czas temu drzwi do całego mieszkania. Z jakości i ceny jestem... DZ Drzwi (1) Witam serdecznie . Zostawiam swoją opinię z uwagi na fakt iż jestem... Roman Okna (1) Okno było nieszczelne i zastanawiałam się nad wymianą . Po wizycie pana z... RN drzwi (1) Polecam firme , jakościowo bardzo dobrze i w terminie . Panowie od montażu... prog Drzwi (1) Pisze te opinie gdyz jestem zadowolony z jakosci i uslugi. zabudowa futryn... sylwi Wymiana Drzwi (2) Wymiana drzwi oraz renowacja futryn przebiegla sprawnie. Zastrzezenia mam... Lemur Nie polecam - drzwi wewnętrzne Gerda (2) Wymiana całej futryny i drzwi. Drzwi zostały przywiezione niekompletne. Zle... Andrzej OKNA (1) Wymiana okien bardzo sprawna , można zaufać firmie. Okna pcv dobrej jakości ,... MCH Polecam (1) Renowacja starych futryn wyszła całkiem nieźle, nowe drzwi zamontowali w... mati POLECAM (1) sprawdzona firma . polecam Wiesław okna i zaluzje drewniane (1) Bardzo profesjonalnie ! na tym mi najbardziej zależało, tym bardziej że... NATALIA Polecam Drzwi Gerda (2) Wymiana drzwi zewn Gerda. Jestem mile zaskoczony obsługą w tej firmie,... Rys Polecam (1) Rolety wykonane bez zastrzeżeń. Duży wybór tkanin. Realizacja w ciągu 7 dni.... Mała Polecam - wymiana drzwi i renowacja futryn (1) Już na etapie pomiaru widać fachowość i solidność. Pan bardzo miły i... A R Q polecam (1) I ja polecam firmę . I