expresowo (1) Firma pewnie nie jest najtańsza ale ich fachowość..chyba są najlepsi w... mar POLECAM ! (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi (montaż drzwi Porta - stan deweloperski) -... Nagowski polecam (1) Dawno nie spotkałem się z tak fachowym podejściem do klienta...polecam! NAWA
ostrzegam (4) Nie polecam, zamówienie daleko odbiegało od proponowanego mi w otrzymanym... piotr sprawdzona firma - polecam !!! (1) Hej. Polecam firmę . Dość duży wybór produktów, ceny umiarkowane.Drzwi Gerda... Konkol ok (1) Obsługa na poziomie - drzwi dopasowane idealnie / renowacja ościeżnic -... Mariusz sprawdzona firma !!!! (1) Wymiana okien przebiegła bardzo sprawnie. Ekipa dobrze zorganizowana montaż... Grzegorz Dobra firma polecam szczerze polecam (1) Polecam z czystym sumieniem, firma nie jest jakaś potężna i ich lokalizacja... Dorota Polecam (1) wykonali u mnie montaż drzwi z renowacją futryn oraz dwa okna . bez bałaganu... Zadowolony klient OKNA MONTAŻ - POLECAM (1) Witajcie ! Nie często pisze opinie, lecz tym razem zadowolony jestem nie... IKA OK (1) Firma na poziomie! Zaproponowali rozwiązania o których konkurencja nawet nie... Mateusz Wiecej takich firm ! (1) Po przeczytaniu niżej napisanych opini zdecydowałam się właśnie na tą firmę.... Aneta Nowicka POLECAM (1) Wczoraj mialem montaz 5 drzwi wewnetrznych i jestem bardzo zadowolony. Pomiar... Artur montaz drzwi i renowacja futryn (3) Firma jak wiele inych lecz jednak bardziej na plus niz minus. Jestem... Ewa Fachowo Rzetelnie no i przede wszystkim NIEDROGO . FRN ;) (1) Polecam ! Dobra firma i z tego co wiem wiele lat na lokalnym rynku.... Janina jaknajbardziej polecam (1) milo, sympatycznie, panowie od montażu kompetentni , polecam wszystkim ps. a... kasia