Montaż drzwi (1) Pozdrawiam wszystkich czytających opinie :) Na tym portalu trafiłem na firmę... KS Wymiana okien i drzwi (1) Wychwalac nie bede :) jak na polskie warunki firma jest OK. Wymiana okien... Elka Polecamy (1) Witam. U mnie wykonano usługę zgodnie z umową co prawda zamówienie obejmowało... Bartek
Partacze i naciągacze. Pismo do Zarządu Porty. (1) Od 5 miesięcy nie wykonali umowy na montaż drzwi i remont ościeżnic. Pomimo... Marcin Firma nie dotrzymuje umowy i terminów (2) Zakupiłem okna Drutex Iglo 3 19.11.2014r. Panowie monterzy nie uregulowali... Michał D. Polecam (1) Generalnie polecam firmę . Ceny oraz terminy w porównaniu do innych firm... Karol drzwi i okna (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym ! Zaproponowali możliwości o których inne... FAK.TU Drzwi wewnętrzne (1) Poza terminem realizacji który był wydłużony o 10 dni to ciężko narzekać :)... Magda Nowe drzwi i renowacja futryn (1) Obsługa OK , Asortyment taki sobie (wybraliśmy drzwi porta - względne), Ceny... Dorota Polecam ! (1) Kolejna zadowolona klientka firmy Domelit :) Wymiana okien bez zastrzeżeń.... Bar WYMIANA DRZWI (1) POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY NIE CHCĄ DEMONTAŻU STARYCH FUTRYN ! DRZWI DOPASOWANE... EM OKNA i DRZWI (1) Bardzo dobre okna pcv , polecam. Standard obsługi ok, profesjonalny montaż -... KAR OKNA PCV - POLECAM (1) Sprawdzałem wiele firm przez internet - wybrałem Domelit z uwagi na rozsądną... Maliszewski :)) (1) Wymiana drzwi oraz renowacja futryn - jestem zadowolona i polecam wszystkim .... dorota m Wszystko OK (1) Montaż drzwi (zewnętrzne) przebiegł bez zastrzeżeń. Nie pisałbym opinii gdyby... MIG Polecam (1) Szeroka oferta oslon okiennych, szybki pomiar i realizacja. Polecam roletki... ANG Spokojnie polecam (1) Korzystalem z usług tej firmy. Generalnie rzecz ujmując - polecam innym !... Karol Polecam (2) Firma godna polecenia! Mialem juz z niejadna firma doczynienia i powiem... Robert Solidnie i fachowo (2) Po przeczytaniu innych opini zdecydowalam sie zamowicc okna i rolety wlasnie... Karolina polecam (1) Rzetelnie i profesionalnie . Dobra promocja i 5 lat gwarancji na drzwi to... mateusz