.. (5) doktor STOMATOLOGI LECZYŁA MNIE I MOJĄ RODZINE PRZEZ JAKIEŚ 2 MIESIĄCE... NIEZADOWOLONA Rewelacja (1) Polecam wizyty w tym gabinecie obsługa rewelacja bardzo profesjonalne... Agata Nic dodać nic ująć! (1) Jak zwykle fenomenalnie! Ta kobieta czyni cuda:) Agnieszka
Gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, wielka wiedza oraz bardzo duże doświadczenie. Zachęcam... Tomek G pacjentka - opinia (1) Leczę się u Pani Doktor Dominiki od lat! Poprawiła mi wszystkie ząbki po złym... pacjentka Zdecydowanie polecam ! (1) Byłem jednym z pierwszych pacjentów i nadal jestem.Pełen... Marcin cudowne podejście do dzieci (1) U dr Dominiki leczy zęby cała moja rodzina.Wszyscy są zadowoleni z... Dorota REWELACJA (1) Pani Dominika to świetna babeczka, fachowiec pełną gębą! Pani asystentka... Dorota Zdecydowanie polecam (1) Zbliżał się okres kontroli moich zębów a mój obecny stomatolog nie odbierał... Ewelina DOMI- DENT NAJLEPSZEE!! (1) w 100% polecam p. Dominikę, to profesjonalistka z zapałem do pracy. gdy... Kasia ja - opinia (1) Wspaniała i rzeczowa opieka w niesamowitym gabinecie pod profesjonalną... ja Profesjonalne leczenie i super podejście do Pacjenta-strzal w 10!!!! (1) Przyjazna atmosfera w poczekalni (uśmiechnięta pani, telefoniczne... anna Profesjonalnie i nowoczesnie (1) Leczenie na najwyższym poziomie, nowoczesny sprzęt, miła atmosfera, pełna... ewa Domi Dent (1) Pani Dominika to prawdziwy fachowiec. Jako osoba omijąca dentyste szerokim... Mateo Gorąco polecam (1) Pani Dominika jest świetnym fachowcem. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony... Paweł Domi-Med na 6+ (1) Pani lekarz dent. Dominika odratowała moje uzębienie po wpadce tak zwanego... Martyna Bardzo dobry gabinet (1) Pani dr Dominika to świetny fachowiec – nie tyko dba o nasz aktualny... bartek Godny polecenia (1) Leczenie w gabinecie Domi-Dent zawsze odbywa się w sposób rzetelny i... Krystyna Gorąco polecam (1) Gorąco polecam.Miły personel,pełen profesjonalizm,przystępna cena Karolina-Norwegia Pełen profesjonalizm (1) Do "Domi-Dent" chodzi prawie cala moja rodzina i każdy jest zadowolony.... Aga