Dominik - ocena

Temat dostępny też na forum: Locales
Polecam, super podejście do klienta. Zaopiekowanie i dobór sprzętu, według potrzeb i oczekiwań klienta. Fajny stosunek cena = jakość. Nie spotkałem się z takim profesjonalizmem w innych sklepach, dopasowanie indywidualne. Jesteśmy bardzo zadowoleni i będziemy wracać! Uważam, że warto się pojawić nawet, jeśli mamy dalszą odległość, profesjonalizm rekompensuje, co przekłada się na późniejsze efekty i równa ze spełnionymi oczekiwaniami na stoku! Wszystkiemu towarzyszy kultura i ludzkie podejście do klienta, czego brakuje w tych czasach w niektórych miejscach.. Tym razem kupowaliśmy buty narciarskie, zarówno ja, jak i moja narzeczona. Obsługa na świetnym poziomie pomogła nam dopasować odpowiednie buty do naszych oczekiwań. Jeśli w przyszłości pojawi się potrzeba zakupu nowego sprzętu to tylko w Locales. Jeszcze raz dzięki Oskar za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dominik, ogromne dzięki za tak rozbudowaną i szczerą opinię!
Bardzo się cieszymy, że nasze podejście, indywidualne dopasowanie sprzętu i atmosfera w sklepie zrobiły na Was tak dobre wrażenie. Dokładamy wszelkich starań, żeby każdy klient — niezależnie od doświadczenia i dystansu, jaki do nas pokonuje — czuł się zaopiekowany i wyszedł z idealnie dobranym sprzętem.

Super, że nowe buty narciarskie spełniły Wasze oczekiwania — Oskar na pewno ucieszy się z tego wyróżnienia!
Takie słowa to dla nas ogromna motywacja.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie, gdy tylko będziecie potrzebować czegokolwiek na kolejny sezon. Do zobaczenia w Locales!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gerard - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo

Sławomir - ocena (3 odpowiedzi)

petarda!!! Duży wybór!!! Obsługa the Best!!! Trener Koper i Pan Bogdan mistrzowie!!!!

Dariusz - ocena (3 odpowiedzi)

Wszystko w porządku