Piotr(Bytów) - ocena (2) Niesamowity sklep, świetna obsługa, od momentu kontaktu telefonicznego,... Piotr(Bytów) Anna - ocena (2) Duży wybór wysokiej jakości sprzętu narciarskiego, odzieży i akcesoriów,... Anna Dominik - ocena (2) Polecam, super podejście do klienta. Zaopiekowanie i dobór sprzętu, według... Dominik
TC - ocena (2) Serwis nart na najwyższym poziomie, wiedza ekipy w kontekście doboru sprzętu... TC Maksymilian - ocena (2) Co tu dużo mówić Locales znowu najlepszy, przemiła i pomocna obsługa, z dużą... Maksymilian Daniel - ocena (2) Polecamy w 100% najlepszy sklep narciarski w 3 citi i okolicach ; kawa też... Daniel Mariola - ocena (1) Profesjonalna obsługa super!! Mariola Katarzyna - ocena (2) Super serwis, sprawdzony od lat Katarzyna Leszek - ocena (2) Miła i profesjonalna obsługa. Narty bardzo dobrze przygotowane do sezonu.... Leszek Adam - ocena (3) Sklep narciarski petarda! Mają sprzęt na propsie, obsługa ogarnięta i z... Adam Piotr - ocena (3) Absolutnie polecam ten serwis narciarski! Szeroki wybór, świetne doradztwo i... Piotr Karolina - ocena (3) Hej , dokonałam dzisiaj zakupu spodni narciarskich w sklepie. Bardzo jestem... Karolina Ola - ocena (3) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi. Sprzęt wysokiej klasy w dobrej... Ola Gerard - ocena (3) Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo Gerard Dariusz - ocena (3) Wszystko w porządku Dariusz Paweł - ocena (3) Serwis godny polecenia!!! Polecam!!! Paweł Sławomir - ocena (3) petarda!!! Duży wybór!!! Obsługa the Best!!! Trener Koper i Pan Bogdan... Sławomir Jaro - ocena (2) Bardzo kompetentna obsługa buty dopasowane super, narty przeserwisowane w... Jaro Patryk - ocena (2) Najlepiej wyposażony sklep narciarski w trójmieście. Oferują topowe marki,... Patryk Kasia - ocena (2) Profesjonalna obsługa, super sprzęt :) Kasia