Katarzyna - ocena (1) Super serwis, sprawdzony od lat Katarzyna Leszek - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Narty bardzo dobrze przygotowane do sezonu.... Leszek Adam - ocena (3) Sklep narciarski petarda! Mają sprzęt na propsie, obsługa ogarnięta i z... Adam
Piotr - ocena (3) Absolutnie polecam ten serwis narciarski! Szeroki wybór, świetne doradztwo i... Piotr Karolina - ocena (3) Hej , dokonałam dzisiaj zakupu spodni narciarskich w sklepie. Bardzo jestem... Karolina Ola - ocena (3) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi. Sprzęt wysokiej klasy w dobrej... Ola Gerard - ocena (3) Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo Gerard Dariusz - ocena (3) Wszystko w porządku Dariusz Paweł - ocena (3) Serwis godny polecenia!!! Polecam!!! Paweł Sławomir - ocena (3) petarda!!! Duży wybór!!! Obsługa the Best!!! Trener Koper i Pan Bogdan... Sławomir Jaro - ocena (2) Bardzo kompetentna obsługa buty dopasowane super, narty przeserwisowane w... Jaro Patryk - ocena (2) Najlepiej wyposażony sklep narciarski w trójmieście. Oferują topowe marki,... Patryk Kasia - ocena (2) Profesjonalna obsługa, super sprzęt :) Kasia Grzegorz - ocena (2) Fachowy serwis sprzętu snowboardowego i narciarskiego, korzystam od lat i... Grzegorz Piotr - ocena (2) Najlepszy sklep i serwis w Gdyni i okolicach - super zaopatrzenie, super... Piotr Dariusz - ocena (2) Profesjonalny serwis nart, ostrzenie smarowanie i diagnostyka. Polecam.... Dariusz Olga - ocena (2) Jeździmy z Gdańska nie tylko na serwis ale przede wszystkim kupować sprzęt.... Olga Adam - ocena (2) Profesjonalne doradztwo, bez naciągania na zbyteczne usługi lub konieczność... Adam Arek - ocena (2) Super obsługa. 5 par nart zostawione do serwisu. Zakup butów i nart przy... Arek Alka - ocena (2) Obsługa sklepu z olbrzymią wiedzą i wielką energią i zaangażowaniem, z całego... Alka