Grzegorz - ocena (2) Fachowy serwis sprzętu snowboardowego i narciarskiego, korzystam od lat i... Grzegorz Piotr - ocena (2) Najlepszy sklep i serwis w Gdyni i okolicach - super zaopatrzenie, super... Piotr Dariusz - ocena (2) Profesjonalny serwis nart, ostrzenie smarowanie i diagnostyka. Polecam.... Dariusz
Olga - ocena (2) Jeździmy z Gdańska nie tylko na serwis ale przede wszystkim kupować sprzęt.... Olga Adam - ocena (2) Profesjonalne doradztwo, bez naciągania na zbyteczne usługi lub konieczność... Adam Arek - ocena (2) Super obsługa. 5 par nart zostawione do serwisu. Zakup butów i nart przy... Arek Alka - ocena (2) Obsługa sklepu z olbrzymią wiedzą i wielką energią i zaangażowaniem, z całego... Alka Tom - ocena (2) Mega zadowolony szczególnie pan od serwisu roweru piwo dla tego pana Tom Angelika i Piotr - ocena (2) Bardzo fachowa obsługa, korzystamy od 9 lat. Zawsze sprawnie i konkretnie.... Angelika i Piotr Mateusz - ocena (2) Świetna obsługa!!! Mateusz Karolina - ocena (2) Profesjonalna obsługa i serwis narciarski, mają nową maszynę do serwowania,... Karolina Marek - ocena (2) Dobrze dopasowane buty narciarskie, pełen profesjonalizm oraz bardzo dobrze... Marek Kamila Th - ocena (2) Fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta. Polecam wszystkich którzy... Kamila Th Tomek - ocena (2) Bardzo profesjonalna i fachowa pomoc polecam wszystkim fanom sportów... Tomek Gosia - ocena (2) Świetny serwis i profesjonalna obsługa!!! Gosia Milan - ocena (2) Sporo nart i butów dla dzieci , kupiłem kask z szybą w super cenie polecam... Milan Tomek - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Jedyne miejsce, jakie znam w Trójmieście, gdzie... Tomek Piotr - ocena (2) Porządny i profesjonalny sklep i serwis. Polecam. Piotr Jacek - ocena (2) Największy wybór butów narciarskich w Trójmieście. Kupiłem buty firmy... Jacek daria - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tego serwisu nart w Trójmieście. Obsługa... daria