Ola - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Andrzejem z całego serca ! Pomocny, kompetentny i... Ola Alicja - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Andrzejem. Profesjonalny, empatyczny,... Alicja Wojciech Krawczyńskik - opinia (2) Współpraca z Panem Andrzejem Pierzakowskim to przyjemność. Na każdym etapie... Wojciech Krawczyńskik
AsiaK - opinia (1) Jestem pod wrażeniem indywidualizacji podejścia do klienta.Miałam niemile... AsiaK Marta - opinia (1) Bardzo dziękuję za współpracę. Szczerze polecam Pana Pierzakowskiego tym,... Marta Atena - opinia (1) Cieszymy się, że trafiliśmy na Pana Andrzeja podczas kupna naszego... Atena Joanna - opinia (2) Pan Andrzej bardzo rzetelnie i profesjonalnie przeprowadził cały proces... Joanna Krystyna - opinia (1) Bardzo sobie chwalę współpracę z Panem Andrzejem z agencji Domino House,... Krystyna Wiesław Walaszek - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować za współpracę podczas zakupu mieszkania przy... Wiesław Walaszek Henadz i Iryna Kuryliuk - opinia (2) Chcieliśmy serdecznie podziękować za współpracę. Mieliśmy okazję korzystać z... Henadz i Iryna Kuryliuk Szczerze polecam firmę DominoHouse Pana Andrzeja ! (2) Z prawdziwą przyjemnością mogę polecić agencję p.Andrzeja. Na szczególną... Robert P. Piotr B - opinia (2) Miałem przyjemność współpracować z panem Andrzejem będąc kupującym... Piotr B TK - opinia (2) Bardzo polecam wspolprace z panem Andrzejem z Domino House.Profesjonalna... TK Współpraca (1) Andrzej to profesjonalny pośrednik nieruchomości z ludzkim podejściem do... Anna Kochan Halina i Krzysiek S. (2) Miły, młody, bardzo pomocny człowieczek. Polecamy bardzo firmę Domino House... Krzysiek Bartek - opinia (2) Kupowałem nieruchomość w której sprzedaży pośredniczył Pan Andrzej i... Bartek Bardzo miły, sympatyczny i uczciwy (1) Polecam tego człowieka. Jest bardzo uczciwy i szczery. Pomaga we wszystkim. PR