Ewelina P - ocena (1) Z Panem Andrzejem miałam przyjemność dokonać transakcji kupna-sprzedaży... Ewelina P AM - ocena (1) Polecam współpracę z Andrzejem AM Izabela - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczna Panu za pomoc w wynajęciu mieszkania. Chciałam... Izabela
Marta - opinia (1) Pan Andrzej jest uczciwie człowiekiem i profesjonalnie podchodzi do swojej... Marta Teresa - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona- pan Andrzej pośredniczył, w imieniu... Teresa Katarzyna - opinia (1) Pan Andrzej to bardzo uczciwy profesjonalny i pomocny doradca w sprawach... Katarzyna Yuliya Mastiaikina - opinia (1) Jest nie tylko doskonałym specjalistą od nieruchomości, ale także... Yuliya Mastiaikina Anna - opinia (1) Polecam całym sercem współpracę z Panem Andrzejem - szybko, profesjonalnie,... Anna Maria - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z Obsugi Pana Andrzeja. Maria Dorota - opinia (1) Serdecznie polecam pana Andrzeja, współpraca przebiegła rzetelnie, sprawnie i... Dorota Iwona - opinia (1) Jestem zadowolonaza pomoc mi w sprzedanie mieszkania i poleca Iwona Michał - opinia (1) Bardzo polecam firmę domin house Pana Andrzeja Pierzakowskiego. Facet... Michał Ewa - opinia (1) Współpraca z panem Andrzejem to sama przyjemność :-). Profesjonalizm na... Ewa Iwona - opinia (1) Przyjemny i bardzo profesjonalny stosunek do klienta, bardzo polecam Iwona Ewa - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jeśli chodzi o zaangażowanie, profesjonalizm, szybkość... Ewa Damian K. - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Andrzejem, pełny profesjonalizm i... Damian K. Karolina - opinia (2) Polecam współpracę, indywidualne podejście do klienta, tak trzymać;) Karolina Teresa i Marek Dymeccy - opinia (2) Polecamy szukającym tego rodzaju usług. Pan Andrzej oprócz pełnego... Teresa i Marek Dymeccy Zofia - opinia (1) Profesjonalne usługi, bardzo polecam Zofia Małgorzata - opinia (1) Ponownie skorzystaliśmy z usług Pana Andrzeja. Rewelacyjne podejście i... Małgorzata