Domino's Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Nieborowska 10

Czas oczekiwania co najmniej 2 godziny (1) Zamawiam pizzę z Dominos od dłuższego czasu, jednak tylko kilka razy dostałam... Karolina Nie polecam (1) Chyba najgorsza pizza w Gdańsku, ciasto za cienkie, nie da się jej utrzymać w... Maria Porażka przy Nieborowskiej (1) Zdarzało mi się korzystać z oferty innych lokali Dominos w Gdańsku i w... maria
Cena nie adekwatna do potrawy (2) Pizza za 52zl duza z serowymi bokami. Po za dostawa szybka reszta tragedia.... Mariusz Nie rozumiem złych opinii (1) Jest to jedyna pizzeria do której jeżdżę od kilku dobrych lat. Najlepsza... Sandra Dostawa i obsługa niestety dla blisko mieszkających... (1) Zaznaczyć należy niestety dowóz. Dramat jak ktoś blisko pizzerii mieszka. Jak... Obiektywny zamówienie na telefon (1) zamówienie realizowane na telefon z własnym odbiorem: przyjmujący zamówienie... Klienr Tragedia. (1) Zamówiłem pizze o 16.37,a dojechała o 19.15-zimna (nawet nie letnia) i... Raf Dostawa na telefon (1) Pizza totalne dno, dojechala jakas rozwalona jakby spadla gdzieś po drodze... Kobieta Najlepsze jedzenie w mieście. (1) Generalnie lokal jak lokal, z gruntu niepozorny, ma jednak swój klimat i... MistrzKuchni Naprawdę smaczna. (1) Nie rozumiem złych opinii o tej pizzy. Może niektórzy jadają tylko kawior ,... Monika Zawiedziony (1) Pizza kupiona w promocji za 50% . Ogólnie fatalna , bardzo mało składników ,... Zawiedziony 3 Basia (1) Zamówiłam pizzę o godzinie 21, otrzymałam zwrotną informację mailem, że... Basia Dominos Pizza (1) Zamowilismy z ciekawosci "duza" pizze. Szybka realizacja i dostawa. Ale pizza... psifus Tragedia (1) Bardzo przepraszam,ale ta pizza,to ogólnie chyba jakiś żart,za dwie średnie... Dagmara Katarzyna (1) Pizza to wogóle nie przypomina Pizzy tragedia,bardzo mało składników... Katarzyna Niezadowolonyklient (1) Pizza jest dobra, ale obsługa totalna porażka. Żenujące jest podejście do... Niezadowolonaklientka Paskudna pizza // zimna, cienka, wysuszona (1) Paskudna, najgorsza jaką jadłem w Trójmieście. Jak to możliwe, że oni w ogóle... Jakub Dobra pizza (1) Pizza smaczna, taka jak powinna być. Kupiona osobiście, choć wielokrotnie... Tadek Dominos Nieborowska (1) Standard sieci pozostawia dużo do życzenia przez takie jednostki jak... Kris