Domino's Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Nieborowska 10

Marcin - ocena (1) Korzystałem płacąc przy odbiorze, w miarę ok, jenak raz zapłaciłem z góry i... Marcin Paweł - ocena (1) Obrzydliwa, nie polecam. Ciasto dziwne, sos na cieście za mocno przyprawiony... Paweł Marta BBK - opinia (1) Zdecydowanie polecam pizzerię Domino's na Nieborowskiej w Gdańsku!... Marta BBK
seth - opinia (2) 1. Pizza xxl malutka, śmiech na sali w innych pizzeriach tej wielkości jest... seth wojtek - opinia (1) !!!188złotycg!!! 4 Średnie pizze za188 zł. (2xMargarita i 2xsalami średnie )... wojtek Zuzanna Jasińska - opinia (1) Pizza bogata w składniki, dowóz w 30 min, obsługa bardzo miła Zuzanna Jasińska xyz - opinia (1) dostawa żenada,infolinia w Wa-wie niewiele działa nie polecam xyz Robal - opinia (1) Dno bo niżej zejść się nie da.................................... Robal Marcin - opinia (1) Ta pizzeria to jakiś żart... Na pizze czekaliśmy ponad 2h.. 1h opóźnienia... Marcin Mariusz - opinia (1) Pizza mała twarde ciasto przypalone jak by dwa razy grzana była opoznienie... Mariusz Madzia - opinia (1) Smaczna .... czas dostawy nie całe 30 min polecam Madzia Magda - opinia (1) Łączny czas oczekiwania ponad godzinę zamówiłam 3 pizze w dostawie o godzinie... Magda Piter - opinia (1) Słaba jakoś za dość wysoką cenę Piter Dominika Nieborowska - opinia (1) Nie można tego nazwać pizzą. Suchy wiór bez smaku. Najtańsze mrożonki z... Dominika Nieborowska Niekompetencja (1) Zamówienie złożone o godzinie 20 dojechał o 21:35. Krótko po złożeniu... M H. Tragedia (1) 1,5 godz czekania bez informacji o opóźnieniu, lokal przy Nieborowskiej... Bardzo niezadowolony klient polecam się zastanowić nad zamówieniem (1) polecam się zastanowić nad zamówieniem, gdyż w weekendy pomimo reklamowanego... Maciek Dramat (1) Syf jakich mało. Półtorej godziny czekania, pizza zimna i półprzezroczysta i... Najgorsza pizza (1) Najgorsza pizza jaka jadłem, pizza bez smaku cienka jak papier toaletowy i... Piotr dominos przymorze (1) Bardzo szybka dostawa, pizza ciepła i smaczna !!! polecam Oliwier