Domino's Pizza

Pizzerie

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 33

looki - ocena (1) reklamacja dotyczy pizzy 4 sery XXL oraz carbonara XXL , nie raz zamawianych... looki Aga - ocena (1) Koszmar! Pizza odhaczona jako dostarczona nie dotarła. Od planowanej 21:20 do... Aga Schreck - ocena (1) Ostatnie doświadczenie składało się z dwóch odsłon - najpierw zamówienie... Schreck
Varvara Savenkova - ocena (1) były 2 zamówienia, pierwsze w ogóle nie dotarło, w drugim dostali chłodne... Varvara Savenkova AGITA - opinia (1) Pizza XXL to jest jakiś śmiech na sali-40 cm. Brzegi ciasta obsypane chyba... AGITA Piotr - opinia (1) Szybko, sprawnie a co najważniejsze smacznie, na pewno wrócę! Piotr Piter - opinia (1) Zamawiasz, otrzymujesz informację, że za 40 min będzie po 80 min dzwonisz,... Piter GG - opinia (1) Pizza dostarczona po godzinie, gdzie od 40 minut widniała informacja, że... GG Anna - opinia (1) Zamówienie dotarło z 40 min opóźnieniem (na stronie zaznaczyli ze zamówienie... Anna Gdn_klient - opinia (1) Czekam od 3.5 godziny na pizzę(miała być w 40 minut), nie da się skontaktować... Gdn_klient Anon - opinia (1) Super obsługa, szybki czas realizacji i bardzo dobra Pizza, co prawda... Anon rm - opinia (1) Coś tam mocno nie gra. W zeszłym roku zamawiałem często, dowóz był szybki a... rm zawiedziony - opinia (2) Kiepska sprawa, płatność dokonana online, system pokazywał, że pizza... zawiedziony Mrta - opinia (1) Dostalismy pizzę....czas oczekiwania 2.5h Pizza ledwo ciepła nie smaczna.... Mrta Pizzaman - opinia (1) Obsługa jest spoko i pizza ale...ten ich sos to istna masakra. Syf.... Jak by... Pizzaman Rafał - opinia (1) nie odbierają telefonu, dostawa ponad 2h. zero kontaktu ogolnie NIE polecam Rafał anon - opinia (1) zamówione 19:26 na 20:30 godzina 21:05 zamówienia brak, pozdrawiam anon Agnieszka - opinia (1) Niestety ilekroć zamawiałam stamtąd pizze byłam mega zadowolona natomiast... Agnieszka Słabizna (1) Około 300m od lokalu... czas oczekiwania ponad 2h. Tragedia. Gdybyśmy nie... Krzyniek słabo (1) nie polecam... pizza słaba a czas oczekiwania kosmiczny Light molly