Domino's Pizza

Pizzerie

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 33

Dominos pizza zaspa (1) Dobra pizza, dostawy w miarę na czas, zawsze ciekawe promocje Edward kamil - opinia (1) Praktycznie brak jakichkolwiek składników na pizzy. kamil Skusił mnie tyko kupon (1) Najgorsza pizza jaką jadłem w życiu. Czas oczekiwania ponad godzinę choć... Piotr
pizeria na morenie stara się (1) pizzeria Dominos z Moreny zaliczyla wpadke z czasem dostawy ale w ramach... kk Słabo (1) Pizza zimna,ciasto jak wiór i ilość składników to żart. Prawie godzina... Ola Rozczarowanie (1) Opinia o lokalu na Przymorzu Zamawiam w tej pizzerii już od kilkunastu... Totumfacky Rewelacja (1) Jedyna pizzeria w Trójmieście, na której jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Od... DD Dramat (1) Zamawiam pizze z Dominos od czasu istnienia restauracji. Pizza z miesiąca na... Darek 30min? Pomyłka (1) Dostawa w 30 minut? No niestety, nie w tym miejscu. Po co oferować i... Iwona masakra (1) Dzisiaj zamówiłam pizze, na którą czekałam godzine. Po tym czasie... Aleksandra przymorze (1) Witam. Nie rozumiem, z czego wynikają negatywne opinie..Fakt faktem pizze... Karol Koszmarnie długi czas oczekwiania (1) Podczas zamówienia informacja, że dostawa w 30 min, rzeczywisty czas... Marcin Dostawa 120 minut !! dominospizza rzeczypospolitej/gdańsk (1) Chciałem się podzielić swoją opinią na temat lokalu dominospizza przy ul.... Marek JD Gdańsk najgorsza pizza w mieście, lepiej wybrać mrożoną!!! (3) trudno uwierzyć w jakość pizzy, chyba na najtańszych mrożonkach jest więcej... missdee Pizza (1) Dziś zamówiłem do firmy. Pizza pyszna, trochę za mała. Moglibyście robić dużą... Monster Kolejny raz się zawiodłem (1) Niestety kolejny raz się zawiodłem. Jestem stałym klientem tej sieci w innym... jacek przymorze NIE! (1) O ile smak pizzy sam w sobie jest ok, to wielkość pizzy i obsługa poraża.... Marcin