Domino's Pizza

Pizzerie

Gdańsk, Czerwony Dwór 24

Alicja - ocena (1) Nie zamawiajcie tam z dowozem. Pizza dowieziona kompletnie zimna, dodatkowych... Alicja Dobra pickqa - opinia (1) Wszystko smaczne,lokal jaki jest każdy widzi ale kto je w środku? Dobra pickqa Niezadowolny - opinia (1) Tragedia. Zamówienie bardzo mocno opóźnione. Pizza prawie zimna. Mały wybór w... Niezadowolny
Fatalna obsługa. (1) Młoda dziewczyna,blondynka,obsługa na poziomie najgorszych czasów... Adam Zimna zdechła pizza (1) Nie polecam,firma Dominos na swiecie jest rewelacyjna a tu to jakas kompletna... A domino's przymorze (1) jakiś czas temu zamówiłam pizze o godz. 21, 40 minut później obsługa dzwoni,... natalia Beznadzieja obsługa (1) Nie zamawiajcie! Pizza dostarczona do góry nogami, większość składników na... Aga Pizza ogólnie ok, ale niezgodna z menu (1) Ogólnie pizza jest ok, jednak jedna rzecz mnie irytuje. Już któryś raz z... Michał Rewelacja (1) Pizze zamówiłem online przez oficjalną stronę gdzie dodatkowo mogłem śledzić... Michał Tragedia (1) W życiu nie jadłem tak złej pizzy przyjechała zimna i spalona .Miało być 30... Slawek