Ewelina - ocena (1) Polecam z całego serca Ewelina Marek - ocena (1) Z Domirum współpracowałem przez 2 lata wynajmując mieszkanie i potem przy... Marek Karolina - ocena (1) Współpraca z Markiem Zalewskim to pełen profesjonalizm. Wszystkie informacje... Karolina
Weronika - ocena (1) Korzystam z usług firmy Domirum od kilku miesięcy. Szczerze polecam - świetny... Weronika Hanna - ocena (1) Profesjonalne podejście, szybka reakcja przy zgłoszeniach usterek i awarii w... Hanna Magdalena Tokarska - ocena (1) Współpraca z Panem Markiem odbywała się w przyjazny i profesjonalny sposób.... Magdalena Tokarska Ewa Grabowska Zadroga - opinia (1) Pan Marek właściciel biura sprzedał mi mieszkanie przy ul. Szafirowej w... Ewa Grabowska Zadroga Anita - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Domirum i współpracę z p. Markiem.... Anita Mira Marciniak - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Domirum i Pana Marka, jako... Mira Marciniak Arek - opinia (1) Polecam każdemu, kto nie ma czasu ani głowy zająć się kwestiami związanymi z... Arek Paweł - opinia (1) Współpracuje z Panem Markiem i firmą Domirum zarówno w zakresie obsługi najmu... Paweł AB - opinia (1) Wspólna praca z panem Markiem Zalewskim z Domirum to czysta przyjemność :)... AB Stanisław - opinia (1) Wynajmuje swoje mieszkanie z Domirum od ponad 3 lat, świetny kontakt, pełen... Stanisław Magda - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w zakupie mieszkania. Polecam serdecznie współpracę z... Magda Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm w zarządzaniu wynajmem. Osobiście mogę polecić... Jarek DżejKej - opinia (1) Wszystko w porządku, służą radą i pomocą. Szybko i sprawnie :). DżejKej Kinga - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Domirum! Pan Marek Zalewski to... Kinga WM - opinia (1) Polecam!! Mieszkanie wynajęte w 2 dni WM Piotr - opinia (1) Współpraca z firmą Domirum a w zasadzie z Panem Markiem to czysta... Piotr Agi - opinia (1) Korzystałam w usług firmy Domirum w zakresie pośrednictwa w sprzedaży.... Agi