Mira Marciniak - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Domirum i Pana Marka, jako... Mira Marciniak Arek - opinia (1) Polecam każdemu, kto nie ma czasu ani głowy zająć się kwestiami związanymi z... Arek Paweł - opinia (1) Współpracuje z Panem Markiem i firmą Domirum zarówno w zakresie obsługi najmu... Paweł
AB - opinia (1) Wspólna praca z panem Markiem Zalewskim z Domirum to czysta przyjemność :)... AB Stanisław - opinia (1) Wynajmuje swoje mieszkanie z Domirum od ponad 3 lat, świetny kontakt, pełen... Stanisław Magda - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w zakupie mieszkania. Polecam serdecznie współpracę z... Magda Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm w zarządzaniu wynajmem. Osobiście mogę polecić... Jarek DżejKej - opinia (1) Wszystko w porządku, służą radą i pomocą. Szybko i sprawnie :). DżejKej Kinga - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Domirum! Pan Marek Zalewski to... Kinga WM - opinia (1) Polecam!! Mieszkanie wynajęte w 2 dni WM Piotr - opinia (1) Współpraca z firmą Domirum a w zasadzie z Panem Markiem to czysta... Piotr Agi - opinia (1) Korzystałam w usług firmy Domirum w zakresie pośrednictwa w sprzedaży.... Agi Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam agencje nieruchomości Domirum. Transakcja została dokonana... Sylwia Ja - opinia (1) Mieliśmy bardzo ciężką 'przygodę' na mieszkaniu dlatego chciałam tutaj... Ja Małgorzata - opinia (1) Domirum to rzetelna firma. Uczestniczyłam w transakcji zakupu mieszkania.... Małgorzata Anna - opinia (1) Z usług Domirum korzystałam jako wynajmujący mieszkanie. W ciągu miesiąca... Anna Jowita - opinia (1) Współpracuję z Markiem Zalewskim i firmą Domirum już czwarty rok - to... Jowita Lukasz - opinia (1) Współpracuję z Domirum w zakresie obsługi najmu mieszkań. Całość obsługi na... Lukasz DK - opinia (1) Doskonała obsługa, przystępne ceny, gorąco polecam. DK Ryszard Kozłowski - opinia (1) Bardzo krótki czas realizacji zlecenia wynajmu lokalu. Pełny profesjonalizm... Ryszard Kozłowski