Anna - ocena (1) Współpracuję z firmą od ponad roku, jestem bardzo zadowolona, profesjonalizm... Anna Maciej Małecki - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić firmę Domirum dla wszystkich właścicieli... Maciej Małecki Dominika Kadziela - ocena (1) Współpracujemy z firmą Domirum od września 2024 r. i współpraca przebiega... Dominika Kadziela
Józef Krzyżanowski - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi firmy Domirum. Moje doświadczenia z nimi... Józef Krzyżanowski Wiktor - ocena (1) Powierzyłem sprzedaż swojej nieruchomości Panu Markowi z firmy Domirum.... Wiktor Natala - ocena (1) Gorąco polecam :) Natala Natalia Habowska - ocena (1) Minął rok od kiedy współpracuje w firmą Domirum w zakresie obsługi najmu. Mam... Natalia Habowska M - ocena (1) Bardzo polecam firmę Domirum. Profesjonalizm, skuteczność i klarowna... M Amelia - ocena (1) Polecam z całego serca! Na Pana Marka można liczyć w każdej sytuacji i o... Amelia Adrianna - ocena (1) Czegoś takiego szukałam - wszystko profesjonalnie, konkretnie, umawiamy się... Adrianna Aneta - ocena (1) Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie Pana Marka. Sprzedaż mieszkania... Aneta Wiktor Zębrzycki - ocena (1) Rozpocząłem współprace z firmą Domirum w zakresie obsługi najmu... Wiktor Zębrzycki Ewelina - ocena (1) Polecam z całego serca Ewelina Marek - ocena (1) Z Domirum współpracowałem przez 2 lata wynajmując mieszkanie i potem przy... Marek Karolina - ocena (1) Współpraca z Markiem Zalewskim to pełen profesjonalizm. Wszystkie informacje... Karolina Weronika - ocena (1) Korzystam z usług firmy Domirum od kilku miesięcy. Szczerze polecam - świetny... Weronika Hanna - ocena (1) Profesjonalne podejście, szybka reakcja przy zgłoszeniach usterek i awarii w... Hanna Magdalena Tokarska - ocena (1) Współpraca z Panem Markiem odbywała się w przyjazny i profesjonalny sposób.... Magdalena Tokarska Ewa Grabowska Zadroga - opinia (1) Pan Marek właściciel biura sprzedał mi mieszkanie przy ul. Szafirowej w... Ewa Grabowska Zadroga Anita - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Domirum i współpracę z p. Markiem.... Anita