Bardzo dziękuję! (2) Bardzo przyjemne doświadczenie - 20 dni z firmą Domofit. Bardzo smaczne... AB Perfekcyjny catering ! (1) Z ręką na sercu przyłączam się do przychylnych opinii - catering pierwsza... Grażyna z Sopotu Najlepszy catering w Trójmieście (2) Zamawiamy z mężem catering dyjetetyczy od miesiąca, ani razu nie powturzyla... Julia Szwelnik
Fenomenalne jedzenie! (3) Przetestowałem wszystko dostępne w mieście cateringi. Było parę słabych, parę... Bobex Domofit Catering Dietetyczny (2) Dziękuje za piękna przygodę z Wami! Każdy dzień jest smaczną ,zdrową... Aleksandra Tyma Zdecydowanie POLECAM !! (2) Polecam każdemu kto chce zjeść dietetycznie -a jednocześnie smacznie i świeżo... Kas Biel Rewelacja! (2) Korzystam już miesiąc i jak dla mnie jesteście rewelacyjni. Wszystkie posiłki... Ewelina Super, w końcu catering dla mnie :) (2) Korzystałam już z wielu cateringów, ale Domofit okazał się strzałem w... Malwina Lorek Najlepszy catering w trojmiescie! (2) Korzystalismy z mężem z usług tego cateringu nieraz i za każdym razem byliśmy... Alicja