super!! (1) W Gdansku powinno byc wiecej takich miejsc, gdzie dzieciaki maja mozliwosc... Patrycja a ja polecam (1) Dziwi mnie negatywna opinia skoro tyle osób przewija sie przez klub. Mieszkam... mama blizniakow Stanowczo odradzam! (2) Klub w klimatach starej epoki PRLu. Kadra klubu niekompetentna w stosunku do... mama 7 letniej dziewczynki
Super miejsce dla calej rodziny:)) (1) Bylismy na festynie razem z rodzinka, Bardzo fajnie sie bawilismy. Planujemy... Gosia Perełka (1) Budynek z historią, mistrzowsko odnowiony, przemiła obsługa i ceny za pyszne,... Bibi Bardzo fajne miejsce! (1) ciesze się, że na Oruni jest miejsce gdzie można napić się rewelacyjnej kawy,... iza Brawo! (1) Miejsce jest wspaniałe. Pyszna kawa i koktajle, piękny wystrój, którego nie... aga Polecam gorąco (1) Klimatyczne wnętrze, które każdy powinien odwiedzić- można zatracić się w... Anika polecam (1) zapisałam córkę na zajęcia muzyczne i jest bardzo zadowolona zawsze wraca... Paulina Niecodzienny klimat (1) Fajny klimat, idealne miejsce na spotkania przy kawie, ceny przystępne,... bess polecam (1) wykwalifikowana kadra. Nauczyciele bardzo cierpliwi, pomocni , chętnie dzielą... Alicja panna anna - opinia (1) polecam. Piękne i przytulne miejsce idealne na miłe pogawędki i spotkania z... panna anna Miejsce z klimatem (1) Stara, ale świeżo odrestaurowana kuźnia z unoszącym się zapachem świeżo... Dawid bardzo dobra szkoła muzyczna (1) Zapisałam swojego syna do tej szkoły, przychodzi bardzo zadowolony z zajęć... Agata Gdański Archipelag Kultury Artus (1) Zajęcia dodatkowe dla dzieci w bardzo przystępnych cenach !!!! Ania Żaneta - opinia (1) polecam i czekam na kolejne wymianki :) Żaneta Dobry początek, liczę na więcej. (4) Jedyny poważny minus, jaki rzucił mi się zarówno w oczy, jak i w uszy, to... xaar może być (1) w pewnym razie zastępuje brak przedszkoli na morenie i myślę, że na terenie... Marcel