Justyna - ocena (1) Duży wybór książek i fajna obsługa Justyna niki1991a - ocena (1) Ten klub ma wspaniałą atmosferę naprawdę jest godny polecenia niki1991a Robert - opinia (1) Fajne miejsce zarówno dla młodzieży jak i seniorów. Robert
Wiem co widzę. - opinia (1) Widmo, które pozostało po PRL. Coś strasznego. Wiem co widzę. magdalena włochowicz indywidualna - opinia (1) Serdecznie dziękuję za pomoc w zorganizowaniu punku szczepień mobilnych.... magdalena włochowicz indywidualn hanka - opinia (1) Świetne miejsce na kulturalnej mapie Gdańska. Jak dobrze, że jesteście! hanka Fanka - opinia (1) Wspaniali nauczyciele, oddani dzieciom i muzyce, zdolne dzieciaki, super... Fanka Polecam to miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, można tu miło spędzić czas, porozmawiać z ludźmi. W... Emerytka Bogata różnorodna oferta skierowana do wszystkich (1) Miejsce oferujące wydarzenia dla wszystkich, każdego miesiąca czytelny... Oliwianka Dobry pomysł ale kadra beznadziejna (1) Doceniam wysiłki jednak ludzie tam pracujący to jakieś nieporozumienie.... Piotr Bardzo fajne miejsce (2) Lubię to miejsce ze względu na zajęcia dla małych dzieci. Tam Córka nauczyła... calogera Zdecydowanie POLECAM (1) Znam to miejsce i instruktorków ( szczególnie Panią Agę ) od 10 lat. Nie znam... Anonim Najlepsze miejsce! (1) Najlepsze miejsce do tańca i integracji z innymi ludźmi. Atmosfera jak i... Julita lipa (1) Moje dziecko chodziło na zajęcia taneczne do Pani Agi i to było coś... Niezadowolona oferta LATO 2016 - zaznacz co chcesz jak w totolotku (1) Zaznacz na wniosku co chcesz, im więcej rzeczy zaznaczysz, im więcej... prawdomówna POLECAM (1) Ja osobiście zachęcam do zajrzenia do Domu Sztuki na Stogach. Tanczylam przez... Angelika Warto zajrzeć (1) Chociaż Dom Sztuki na stogach wydaje się być odległym i zapomnianym miejscem... Marcin Makowski Bardzo fajne zajęcia z ceramiki (1) Ja chodzę na zajęcia z ceramiki do domu sztuki, które prowadzi pani Maja.... Kasia ferie w GAK (1) Zapisałem syna na dzień ferii w GAK (środa 17.02, w programie "warsztaty... Sławomir Koszewski Wyjątkowe miejsce na mapie Trójmiasta ! (1) To wyjątkowe miejsce gdzie rozwijałem jako dziecko swoje pierwsze... Artur O.