Doradca Podatkowy

Doradztwo podatkowe Doradztwo prawne

Reda, Stanisława Moniuszki 22

alex - ocena (1) wszystko . Fachowa pomoc, szybki kontakt i konkretne rozwiązania.... alex Radosław - ocena (1) wszystko sprawnie - polecam Radosław Bartosz - ocena (1) Konkretne podejście, duża wiedza i pełne zaangażowanie. Polecam! Bartosz
danuta - ocena (1) Wszystko jasno i konkretnie, bez zbędnego prawniczego języka. Współpraca z P.... danuta Piotr - ocena (1) Pan Andrzej godny zaufania doradca podatkowy. Profesjonalizm w każdym calu... Piotr A. Bakłażewicz - ocena (1) Bardzo wygodne konsultacje online. Wszystko załatwione bez wychodzenia z... A. Bakłażewicz Marta - ocena (1) Super doradca podatkowy, dzięki panu Andrzejowi zaoszczędziłam bardzo dużo... Marta Damian - ocena (1) Współpraca z Panem Andrzejem przebiegła bardzo profesjonalnie. Konkretny i... Damian Krzysztof - ocena (1) Polecamy, wszystko super, bardzo miły i profesjonalny Pan, wszystko... Krzysztof Rafał - ocena (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie . Polecam zdecydwanie Rafał Przemek - ocena (1) Pan Andrzej to bardzo kompetentny i rzetelny doradca podatkowy. Wszystko... Przemek Klaudia - ocena (1) Wszystko sprawie. Krótkie terminy oczekiwania, wygodna konsultacja online bez... Klaudia Dagmara - ocena (1) Świetna współpraca doradca podatkowy Pani Andrzej bardzo kompetentny,... Dagmara Artur B. - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi w uporządkowaniu kwestii podatkowych związanych ze... Artur B. Daria - ocena (1) z całym sumieniem mogę polecić Pana Andrzeja. Podczas konsultacji... Daria Krzysztof - ocena (1) Profesjonalna obsługa, sprawa prowadzona od a do z na warunkach, które... Krzysztof Wojciech - ocena (1) Rzetelny i dokładny doradca przeanalizował i poukładał kwestie vatowskie... Wojciech Michał R. - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi sprawnie wdrożyć CIT estoński w firmie. Wszystko... Michał R. Dominik - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi za profesjonalną, rzetelną i życzliwą... Dominik Paweł - ocena (1) Korzystałem z pomocy Pana Andrzeja przy optymalizacji podatku dochodowego w... Paweł