Doradca Podatkowy

Doradztwo podatkowe Doradztwo prawne

Reda, Stanisława Moniuszki 22

Iwona - ocena (1) Polecam zdecydowanie. Pan Andrzej rzetelny i profesjonalny, jestem bardzo... Iwona Nikola - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i profesjonalnego wsparcia w kwestiach... Nikola Joanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Andrzeja. konkretnie solidnie i rzeczowo! Joanna
Janusz Sagaro - ocena (1) Pan Andrzej to profesjonalista w swej dziedzinie. Wszelkie zawiłości prawne i... Janusz Sagaro Weronika Groszewska - ocena (1) Dokładne i konkretne odpowiedzi na przedstawione kwestie, wszystko wyjaśnione... Weronika Groszewska Mikołaj - ocena (1) Specjalista w zakresie opodatkowania nieruchomości. Do tego wszystko... Mikołaj R.B. - ocena (1) Dobrze, że trafiłem do P. Andrzeja - dwóch wcześniejszych "specjalistów"... R.B. Barbara Kojecka - ocena (1) Polecam - bardzo rzetelna konsultacja, bez owijania w bawełnę, widać wiedzę... Barbara Kojecka Przedsiębiorca - ocena (1) Serdecznie polecam każdej firmie usługi Pana Andrzeja. Pomógł nam doprowadzić... Przedsiębiorca Tadeusz J. - ocena (1) Pan Andrzej jest wybitnym profesjonalistą dzięki któremu zaoszczędziłem dużo... Tadeusz J.