Doradca Podatkowy

Doradztwo podatkowe Doradztwo prawne

Reda, Stanisława Moniuszki 22

Emil K. - ocena (1) Współpraca z Panem Andrzejem przebiegła wyjątkowo sprawnie. Szybko zrozumiał... Emil K. eryk - ocena (1) Pan Andrzej okazał się niezwykle pomocny przy analizie mojej sytuacji... eryk JuLiusz - ocena (1) Błyskawiczny kontakt i bardzo konkretne podejście do problemu. Pan Andrzej... JuLiusz
Andrzej - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi przygotować się do ważnej decyzji biznesowej,... Andrzej Artur - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pan Andrzej potrafi w prosty... Artur Eryk - ocena (1) Pan Andrzej wykazał się ogromną wiedzą i praktycznym podejściem do tematu.... Eryk Krzysztof - ocena (1) Sprzedaję produkty cyfrowe i zupełnie nie wiedziałem, jak je prawidłowo... Krzysztof Karol W. - ocena (1) Potrzebowałem pomocy przy zmianie struktury firmy i wdrożeniu nowych zasad... Karol W. Andrzej - ocena (1) Dzięki wsparciu Pana Andrzeja wyszedłem bez szwanku z trudnej kontroli... Andrzej klient - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mi uporządkować rozliczenia podatkowe przy współpracy z... klient Jarosław - ocena (1) Jeśli ktoś szuka doradcy podatkowego, który faktycznie pomaga, a nie tylko... Jarosław Robert - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński podszedł do mojej sprawy z pełnym zaangażowaniem. W... Robert M.K. - ocena (1) Z usług Pana Andrzeja korzystam od dłuższego czasu i zawsze mogę liczyć na... M.K. Ludwik - ocena (1) Pan Andrzej pomógł mojej firmie uporządkować kwestie podatkowe i uniknąć... Ludwik Milena - ocena (1) Świetny kontakt, szybka pomoc i konkretne rozwiązania. Pan Andrzej zna się na... Milena Konrad - ocena (1) Pan Andrzej to ekspert, który doskonale zna realia podatków. Pomógł mi... Konrad Lukasz - ocena (1) Świetny specjalista i konkretny człowiek. Pan Andrzej nie owija w bawełnę,... Lukasz nexthub - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to człowiek, który naprawdę zna się na swojej... nexthub Szymon - ocena (1) Pan Andrzejto doradca, którego naprawdę warto mieć po swojej stronie. Ma... Szymon klient - ocena (1) Pan Andrzej Radwan-Wiński to fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Ogromna... klient