Dawid - ocena (1) Jedna z lepszych agencji pracy i profesjonalna na kazdyn etapie współpracy .... Dawid Zuzia - opinia (1) Bardzo pozytywna atmosfera, można nauczyć się wielu nowych rzeczy, polecam! :) Zuzia Aleksandra - opinia (1) Dzięki Gorilla Job dopracowałam swoje CV i byłam świetnie przygotowana na... Aleksandra
Ania - opinia (1) Ania to bardzo ciepła osoba, zawsze uśmiechnięta, budząca zaufanie i tworząca... Ania Adrian - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Jobhouse, podczas organizacji konferencji. Super... Adrian KINGA - opinia (1) Cieszę się, że miałam okazję spróbować coachingu, ponieważ dzięki temu wiele... KINGA Marek - opinia (1) Mega dobra wspolpraca. Profesjonalna obsługa i podejście do sprawy Marek Igor - opinia (1) Nie miałem wcześniej doświadczenia z coachingiem i zostałem bardzo pozytywnie... Igor Tomasz - opinia (1) Polecam panią Anię. Uważam, że pani Ania jest osobą kompetentną, otwartą i... Tomasz Joanna - opinia (1) Pani Ania jest bardzo dobrym doradcą. Po spotkaniu nie tylko otrzymałam... Joanna Agnieszka - opinia (1) Dzięki zajęciom u tak dobrego coacha jakim jest p. Ania moje życie zaczyna... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra współpraca polecam Agnieszka K. - opinia (1) Pełny profesjonalizm. Pani Agnieszko jeszcze raz dziękuję za wybór oferty... K. Magdalena - opinia (1) W 100% mogę polecić firmę GBS Partners, cały proces rekrutacji przebiegł... Magdalena Rekrutacja (1) Proces rekrutacji przebiegł niezwykle sprawnie i został przeprowadzony... M.K Adrian - opinia (1) Dzięki tej firmie znalazłem swoją pierwszą pracę. Na początku sam próbowałem... Adrian Katarzyna - opinia (1) Rekrutacja przeprowadzona w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Stały... Katarzyna Łukasz - opinia (1) Państwo z GBS Partners Sp. z o.o. prowadzili mnie przez proces rekrutacji... Łukasz Rekrutacja na plus (1) Jestem bardzo zadowolona z działania firmy, dotyczące rekrutacji na... Anna Bardzo polecam (1) Obsługa przez Panią Anię była profesjonalna, mimo trudności ktore pojawily... Magdalena Wilk