Odradzam w 100% (1) Robiłem u tej Pani tatuaż. Poprawka w innym studio uratowała sytuację.... Klient Groupon (1) Jednak klienci z Grouponu są gorszego sortu, takie mam odczucie, przykro... Sparrow Jacqueline - opinia (1) Zachęcona portfolio, które dostępne jest na Facebook'owej stronie studia... Jacqueline
Nie polecam! (1) Nie polecam, ceny z kosmosu, slaba jakosc tatuazu, musialam poprawic w innym... niezadowolona Super! (1) Szybko, konkretnie i na temat ;) Bardzo zadowolona! Miło, zabawnie,... Jessica Super POLECAM (1) Jestem mega zadowolona z tatuażu, nie ma żadnych prześwitów, pełen... EWELINA POLECAM !!!! (1) U P.Doroty zrobiłem nie jeden tatuaż, z każdego jestem totalnie zadowolony i... Ostry NAJLEPSZA :) (1) Dorota dziara mnie od początku tego roku. Laska jest profesjonalistką, jest... KatOrl Średnio (1) Tatuaż mam do poprawki, ponieważ są prześwity. Była tez moja koleżanka-... Sandra super (1) miła i profesjonalna obsługa polecam bardzo:0 pati ODRADZAM!! (1) sporo policzyła za tatuaż , po mimo tego że skorzystałam z groupona. Tatuaż... aaaaaaa SUPER TATUAŻYSTKA (1) Polecam Wszystkim p.Dorote , wykonala mi piekny portret syna , zastanawiam... Figo bardzo zadowolona (1) Pani Dorota zrobiła mi świetny tatuaż, jestem zachwycona. Już myślę o... M. Polecam (1) Super Tatuatorka gorąco polecam Pablo Polecam 100% (1) Dorota okazała się nie złą jajcarą, profesjonalna i miła obsługa przede... Daniel Polecam (1) Duży talent tatuatorki i profesjonalne wykonanie tatuażu! Gorąco polecam! Marek Zdecydowanie polecam! (1) Robiłam u Doroty kilka tatuaży i jestem zadowola z każdego! Aphte POLECAM W 100% (1) Tatuaże u Doroty są na wypasie, jestem zadowolony na maxa, każdy sie jara... Patryk