DOROTATOO (1) nie zgodziła sie na moj wzór mówiąc, ze sie nie podejmie takiej pracy.... Zenobiusz NIC SIE NIE ZMIENILO (1) robilam tatuaz u pani doroty... totalne dno. wlasnie sie okazalo ze nie mozna... jena Nie polecam. (1) Tatuaż zrobiony bardzo niechlujnie. Prześwity, kolory nie takie jak trzeba,... Artur
źle zrobione...nie polecam (1) Bardzo dbałem o tatuaż w pierwszych dniach i robiłem wszystko zgodnie z... Krzychu Polecam (1) Cóż!!opinie zawsze będą i dobre i złe.Jest tyle charakterów i każdy ma własne... Ewa S. drogo i niechlujnie (1) robiłam tatuaż w tym studio rok temu. do tej pory ciułam kasę na cover, który... katjuszka Super !!! (2) Pierwszy raz robiła tatuaż i trafiłam do Doroty, uważam, że dziewczyna jest... user_137693014566 Super !!! (1) Pierwszy raz robiła tatuaż i trafiłam do Doroty, uważam, że dziewczyna jest... Malia Pełen profesjonalizm (1) Tatuaż zakupiłem na grouponie. Jestem z niego mega zadowolony. Pani Dorota to... Sventevith (..) (1) osobiście nie polecam. i to jest faktyczna opinia. zainteresowanym mogę... zszokowana1989 SUPER! (1) U P. Doroty zrobiłem już czwarty tatuaż i każdy zrobiony mega...polecam bo... Ostry Przezacnie! (1) Tatuaż kupiłam na grouponie, świetna atmosfera, dziołcha pierwsza klasa,... goś Dziary (1) Bardzo spoko, wysoki poziom tatuażu, chwale sobie i wesoło podczas pracy,... Wilczek Kolorowo i na tak! (1) Jestem stałą klientką robiącą duże tatuaże w kolorze i jestem bardzo... Anerianek Śmiać się czy płakać ?... (1) Nie pozostaje mi ocenić Doroty nie inaczej jak 6 a wiecie dlaczego ?... piotrus NIE NIE NIE!!! (1) Również mam wrażenie, że pozytywy są od znajomych, szczególnie te początkowe:... Królowa POLECAM! (1) Ja również przyszłam z grouponem i jakoś nie dostrzegłam tego "gorszego... Karolina zadowolona :) (1) te negatywne opinie to chyba od konkurencji :) ja tez bylam dziarana z... Asia Już tam więcej nie pójdę (6) Pani Dorota niemiła i strasznie wulgarna. Tatuaż do poprawki. Polecała mi ją... anna maria Dorotatatoo (1) zadowolona bardzo jestem pokryła moją maszkarę z przeszłości , aż trudno... margaret