Serdecznie dziękuję Pani Patrycji Glanc, która z ramienia Agencji invilla zajęła się z ogromnym zaangażowaniem sprawą wynajmu mojego lokalu mieszkalnego. Pani Patrycja przede wszystkim cierpliwie wysłuchała moich oczekiwań, obaw, wątpliwości i uwag okazując przy tym zainteresowanie i zrozumienie. Cenię to, że starała się zabezpieczyć dobro obu stron. Szczegółowo obejrzała lokal i przedstawiła zainteresowanym. Starannie przygotowała i sprawdziła wszelkie dokumenty, zorganizowała wizytę u notariusza i doprowadziła umowę do finału. Pomogła mi również w sprawnym pozyskaniu świadectwa charakterystyki energetycznej lokalu. Była w kontakcie na każdym etapie dopilnowując wszelkich detali, bo jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach, a ja za wszelką cenę chciałam diabła pogonić i znaleźć uczciwego i zadowolonego najemcę. Zawsze mówię, że jeżeli każdy dołoży starań, aby wykonać swoją pracę dobrze, świat będzie lepszy a życie przyjemniejsze. Pani Patrycjo z Panią świat jest lepszy a i moje życie przyjemniejsze, dziękuję i serdecznie pozdrawiam!