KP - ocena (1) Pani Dario - dziekuje bardzo za profesjonalna obsluge i entuzjazm i przede... KP Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Edytą z firmy Invilla. Dzięki... Anna Ania i Grzegorz - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam współpracę z Panią Darią Chłopik. Bardzo sprawnie i... Ania i Grzegorz
Karolina - ocena (1) Goraco polecam wspolprace z Agencja, a w szczegolnosci z Pania Edytą Ellwart... Karolina Maria&Sławomir - ocena (1) Doświadczenie z agencją oraz z agentem Panią Edytą Ellwart oceniamy bardzo... Maria&Sławomir Maciej Kamiński - ocena (1) Moją pierwszą decyzją odnośnie sprzedaży mieszkania była sprzedaż na własną... Maciej Kamiński Magda - ocena (1) Miałam okazję sprzedawać mieszkanie przy pomocy Pani Angeliki Chojnackiej z... Magda Maciej Ł. - ocena (1) Polecam Panią Monikę Górską z agencji InVilla. Mieszkam za granicą i... Maciej Ł. Jakub - ocena (1) Polecam agencję Invilla. Sprzedażą działki zajmowała się Pani Paulina... Jakub Agnieszka C - ocena (1) Profesjonalnie i konkretnie, byliśmy zaopiekowani i doinformowani pod każdym... Agnieszka C ewanierojewska@gmail.com - ocena (1) Byłam klientką Biura Nieruchomości invilla w Sopocie.Moja sprawą sprzedaży... ewanierojewska@gmail.com Nataliia Sushchevska BN Imetrium - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Beatą Józefowicz z agencji nieruchomości... Nataliia Sushchevska BN Imetrium Katarzyna Kaczmarek - ocena (1) Pełen profesjonalizm i doskonałe zrozumienie potrzeb klienta. Serdecznie... Katarzyna Kaczmarek Mateusz U. - ocena (1) Pani Agata bardzo rzeczowa i pomocna. Wykonała profesjonalną usługę... Mateusz U. Edward P. - ocena (1) InVilla w mojej ocenie to bardzo prpfesjonalna agencja pośrednictwa... Edward P. Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Dziękuje Pani Agacie Borys za bardzo miłą... Magda Marzanna Z - ocena (1) Pani edyta ellwart jest kompetentną, rzeczową i niezwykle miłą osobą. Miałam... Marzanna Z Sylwia - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Paulinie Długosz za kompleksową obsługę w zakresie... Sylwia Katarzyna - ocena (1) Pani Paulina to świetna profesjonalistka. Działa sprawnie i szybko. W dwa... Katarzyna Anita - ocena (1) Bardzo przyjemna, profesjonalna i rzetelna obsługa. Pani Ewa to osoba z dużym... Anita