Beata - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Paulinie Długosz za szybką i skuteczną pomoc w... Beata Ihor - ocena (1) Working with agent Patrycja Glanc was amazing. She handled everything... Ihor Tatyana i Darek - ocena (1) Chcemy serdecznie podziękować Panu Piotrowi Jaworskiemu z Agencji Invilla za... Tatyana i Darek
Joanna W-H - ocena (1) Jeżeli chcesz sprzedać albo kupić mieszkanie to polecam Panią Wiolettę... Joanna W-H Michał D - ocena (1) Profesjonalna obsługa , dobra znajomość rynku , pomocny i kreatywny zespół ,... Michał D Ania - ocena (1) Serdecznie polecamy Panią Wiolettę Henningsen (InVilla). Pani Wioletta... Ania Dariusz - ocena (1) Chciałbym bardzo gorąco podziękować Pani Beata Sarnowska, super agent,... Dariusz Maksim Hrachou - ocena (1) Przede wszystkim chcę zauważyć, że ta recenzja dotyczy agentki Patricija. Od... Maksim Hrachou Izabela - ocena (1) Współpraca z Panią Wiolettą Henningsen to sama przyjemność. Profesjonalistka... Izabela Andrzej Zdzienicki - ocena (1) Szczególnie chciałbym polecić i jednocześnie podziękować Pani Edycie Ellwart... Andrzej Zdzienicki Anna Chmiel - ocena (1) I highly recommend Joanna Ketlinska as a professional and dedicated agent!... Anna Chmiel Kostrzewska Dagmara - ocena (1) Współpraca z Invilla a dokładniej z Panią Edytką to sama przyjemność! Pani... Kostrzewska Dagmara Magdalena Cajdler - ocena (1) Gorąco polecamy współpracę z panią Wiolettą Henningsen z Agencji InVilla... Magdalena Cajdler Wojciech - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Darią Chłopik z firmy Invilla! Jedyna w... Wojciech Anna Hetak - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna Pani Wiolettcie Henningsen za kompleksową obsługę w... Anna Hetak Anna Hetak - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna Pani Wiolettcie Henningsen za kompleksową obsługę w... Anna Hetak Maurizio Bonino - ocena (1) Sono stato piacevolmente sorpreso dalla professionalità della signora... Maurizio Bonino Anna Kacprzak - ocena (1) Polecam bardzo ta firmę! Pani Ewa- profesjonalistka w każdej dziedzinie. Byla... Anna Kacprzak Kamila A - ocena (1) Pełna profesjonalizmu, uśmiechu i pozytywnej energii p. Dominika... Kamila A Karolina K. - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Dominiką Gończ- Grzelak. To... Karolina K.