Marta G - ocena (1) Korzystałam z firmy InVilla przy okazji wynajmu mieszkania, pani Dominika... Marta G Jarek W - ocena (1) Skorzystałem z usług agencji nieruchomości InVilla podczas wynajmu mieszkania... Jarek W Sylvia - ocena (1) Doskonała organizacja, rzetelność na wysokim poziomie oraz pozostawanie w... Sylvia
Marcin Błaszyński - ocena (1) Skorzystałem z usług agencji nieruchomości InVilla podczas wynajmu domu nad... Marcin Błaszyński Małgorzata 321 - ocena (1) Współpracę z Panią Darią Chłopik oceniam wyjątkowo wysoko ze względu na... Małgorzata 321 Dorota - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Patrycji Glanc, która z ramienia Agencji invilla... Dorota Joanna i Robert Szymosz - ocena (1) Pani Monika Górska jest profesjonalistką w swojej branży. Zawsze na czas ,... Joanna i Robert Szymosz Wojciech - ocena (1) Zaangażowanie obsługa oraz profesjonalizm nic dodać nic ująć. Polecam Wojciech Hanna Stolarz - ocena (1) Pani Monika Górska bardzo dobry Menadżer.Jako opiekun klienta sprawdza się... Hanna Stolarz viktoryia - ocena (1) Bardzo dziękuję Patrycja Glanc za szybkie i sprawne przeprowadzenie wynajmu... viktoryia Magdalena Jodłowska - ocena (1) Polecam współpracę z Katarzyna Gryta, pełen profesjonalizm i podejście z... Magdalena Jodłowska Inwestorzy - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, która doprowadziła do pomyślnego... Inwestorzy Damian - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Agatą. Świetnie i kompleksowo pośredniczyła... Damian Paulina G. - ocena (1) Polecam współpracę z InVilla Nieruchomości oraz Panią Wiolettę Henningsen.... Paulina G. Ewa - ocena (1) Kontakt i współpraca z Panią Krzysią jest na najwyższym poziomie.... Ewa AP - opinia (1) Mogę jedynie polecić usługi agencji, właśnie sprzedałem z ich pomocą... AP Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam agencję Invilla, w szczególności Panią Natalię Małycha -... Katarzyna Paulina - opinia (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Współpracowaliśmy z Panią Natalia... Paulina Grzegorz P - opinia (1) Pani Agata Borys pomogła mi zrozumieć rolę pośrednika nieruchomości w XXI... Grzegorz P Krzysztof P. - opinia (1) Polecam Panią Darię Chłopik z biura nieruchomości Invilla za pomoc przy... Krzysztof P.