Barbara - opinia (1) Skorzystaliśmy z fachowej pomocy Pani Marii Sulimy dwa razy przy wynajmie... Barbara Monika - opinia (1) Bardzo polecam do współpracy Panią Marię Sulima. Pełne zaangażowanie i... Monika Stanisława Z - opinia (1) Pani Maria bardzo profesjonalnie zaprezentowała nam nieruchomość i wykonała... Stanisława Z
N - opinia (1) Pani Magdalena była najlepszym wyborem przy naszej transakcji. Wszystko... N ireneusz m. - opinia (1) Szybka sprzedaż mieszkania. Konkretne ustalenia. Profesjonalizm.... ireneusz m. Nina - opinia (1) Wszystko TOP! Pełne zaangażowanie w sprzedaż. Musiałam jedynie przyjść złożyć... Nina Julia - opinia (1) Moje doświadczenia z firmą InVilla, ale przede wszystkim z agentką Dominiką... Julia Karolina - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak jest w pełni profesjonalnym i godnym zaufania... Karolina Katarzyna - opinia (1) Współpracujemy z agencją od lat - nasze sprawy prowadzi Pani Dominika... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Współpraca z Panią Dominiką Gończ-Grzelak to była czysta przyjemność. Od... Katarzyna Mikołaj - opinia (1) Profesjonalna obsługa, dbałość o szczegóły, dużo uwagi poświęconej klientom,... Mikołaj Kamila - opinia (1) Poniższe referencje przekazuję w imieniu swoim oraz mojego męża. Jest nam... Kamila Paulina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, opieka na każdym kroku transakcji,... Paulina Kamila - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług agencji InVilla przy najmie biura. Pani Patrycja Glanc... Kamila Irena - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. P.Wioletto serdecznie dziękuję za niesamowite... Irena Patrycja - opinia (1) Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi przez Panią Beatę Fedak. Jest to... Patrycja Anna - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług firmy InVilla a konkretnie z pomocy Pani Katarzyny... Anna Krzysztof i Beata - opinia (1) Sprzedać mieszkanie w czasie rosnącej inflacji jest trudne ,ale nie... Krzysztof i Beata Kasia A - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Dominiki Gończ - Grzelak za profesjonalna... Kasia A Beata i Wojciech Adamowicz - opinia (1) Kolejny raz korzystaliśmy z usług Pani Dominiki Gończ-Grzelak reprezentującej... Beata i Wojciech Adamowicz