Oliwia Skupińska - opinia (1) Dziękuję pani Dominice Grzelak za fachową pomoc przy wynajmie mieszkania. O... Oliwia Skupińska Kulwicka Ewa - opinia (1) Najlepsza ze wszystkich Agencja Nieruchomości.Miałam przyjemność... Kulwicka Ewa Jakub - opinia (1) Z InVilla Nieruchomości współpracujemy przy okazji wykonywania prac w Porcie... Jakub
Slawek Tomczak - opinia (1) Pani Natalia jest osobą bardzo kompetentną i oddaną swojej pracy , jej... Slawek Tomczak Barbara Pikora - opinia (1) Pragnę serdecznie podziękować Pani Magdalenie Makać za usługę wynajmu... Barbara Pikora Joanna - opinia (1) Po raz kolejny polecam biuro nieruchomosci InVilla, jednak tym razem moją... Joanna Klient - opinia (1) Pani Natalia Malycha, proponuje najwyższy standard usług. Jest profesjonalna,... Klient Angelika Wołoszyk - opinia (1) Praca z Panią Natalią okazała się bardzo miłą przygodą W kilka miesięcy... Angelika Wołoszyk Barbara - opinia (1) Skorzystaliśmy z fachowej pomocy Pani Marii Sulimy dwa razy przy wynajmie... Barbara Monika - opinia (1) Bardzo polecam do współpracy Panią Marię Sulima. Pełne zaangażowanie i... Monika Stanisława Z - opinia (1) Pani Maria bardzo profesjonalnie zaprezentowała nam nieruchomość i wykonała... Stanisława Z N - opinia (1) Pani Magdalena była najlepszym wyborem przy naszej transakcji. Wszystko... N ireneusz m. - opinia (1) Szybka sprzedaż mieszkania. Konkretne ustalenia. Profesjonalizm.... ireneusz m. Nina - opinia (1) Wszystko TOP! Pełne zaangażowanie w sprzedaż. Musiałam jedynie przyjść złożyć... Nina Julia - opinia (1) Moje doświadczenia z firmą InVilla, ale przede wszystkim z agentką Dominiką... Julia Karolina - opinia (1) Pani Dominika Gończ-Grzelak jest w pełni profesjonalnym i godnym zaufania... Karolina Katarzyna - opinia (1) Współpracujemy z agencją od lat - nasze sprawy prowadzi Pani Dominika... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Współpraca z Panią Dominiką Gończ-Grzelak to była czysta przyjemność. Od... Katarzyna Mikołaj - opinia (1) Profesjonalna obsługa, dbałość o szczegóły, dużo uwagi poświęconej klientom,... Mikołaj Kamila - opinia (1) Poniższe referencje przekazuję w imieniu swoim oraz mojego męża. Jest nam... Kamila