Krzysztof - opinia (1) Profesjonalne i szybkie załatwienie wszystkich spraw związanych przy wynajmie... Krzysztof Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Wiolettę Henningsen, od początku bardzo... Aleksandra Weronika J. - opinia (1) Wzorowa i profesjonalna współpraca z Panią Beatą Fedak, zaangażowanie i pomoc... Weronika J.
Angelika Witkowska - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z panią Wiolettą Henningsen! To osoba bardzo... Angelika Witkowska Żaneta K. - opinia (1) Polecamy biuro InVilla Nieruchomości a w szczególności Panią Natalię Małycha.... Żaneta K. Aleksandra Munnings, Wyspy Bahama - opinia (1) Nawet nie wiem jak mam zaczac. Wiec moze od nazwiska.. Pani Wioletta... Aleksandra Munnings, Wyspy Baham Tomadx - opinia (1) Chciałbym potwierdzić pełen profesjonalizm, zaangażowanie i doświadczenie... Tomadx Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pani Dominiki Gończ-Grzelak,... Natalia Anna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Monikę Górską. Z Jej pomocą kupiłam mieszkanie. Jest to... Anna Rafał - opinia (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do sprawy. Indywidualnie dobrana... Rafał Magdalena B. i Katarzyna J. - opinia (1) Jeżeli chcecie sprzedać coś co wydaje się niemożliwe do sprzedaży to z... Magdalena B. i Katarzyna J. Katarzyna - opinia (1) Ostatnio kupiliśmy mieszkanie, osoba kontaktowa była Pani Agata. Bardzo... Katarzyna Barbara - opinia (1) Jestem pod wrażeniem obsługi, rzetelności i profesjonalizmu firmy.... Barbara Andrzej I Michal - opinia (1) Trafilismy a wlasciwie syn na pania Beate Fedak z f-y in Villa.Przygotowanie... Andrzej I Michal Tomasz - opinia (1) Usługi firmy InVilla zostały mi polecone przez przyjaciela z komentarzem... Tomasz Zofia - opinia (1) Moja współpraca z agencją nieruchomości InVilla i Panią Wioletta Henningsen... Zofia joanna i janusz - opinia (1) Obsługiwała naszą sprawę Pani Beata Fedak, osoba - jak pokazują nasze... joanna i janusz Maja - opinia (1) Mieliśmy przyjemność współpracy z Agencją Nieruchomości Invilla w ostatnich... Maja Paweł Z. - opinia (1) Poszukując lokalu na wynajem pod gastronomię zadzwoniłem na ogłoszenie lokalu... Paweł Z. Beata Przygoda - opinia (1) Dziekuje za sprawne załatwienie trudnej transakcji , szczególnie... Beata Przygoda